Kennel Brufinn

Blogi

Elvi (Colas Elvie) on tukevasti tiine. Vuorokausia on nyt 42 astutuksesta, ja matokuuri aloitettiin tänään. Vielä 20 vuorokautta ja saadaan vaaveja maailmaan. Sen verran isokokoinen Elvi on jo nyt että veikkaan taas isoa pentuetta tytölle!

Varauksia pentueeseen on tullut mukavasti, mutta vielä otan niitä lisääkin koska odotan tytön tekevän tosiaan ison pentueen. Lisätietoja pentueesta: Elvi&Patu&Jeppe

Suurien päätösten äärellä: Minun rakas pieni pentuni Quinn muutti tänään sijoitukseen Jukan perheeseen tähän Hämeenlinnaan. Quinn (Brufinn Ice Queen) pääsi täti Bonan (Brufinn Bonavista) kaveriksi. Jukka tulee tytön kanssa harrastamaan mejää ja metsästystä. Sekä ehkäpä saan hiukan heitä avittamalla tytön taippareita pidemmälle myös nomessa. Katsotaan, mutta parempaa kotia en Quinille olisi voinut toivoa. Päätös oli omien resurssien takia oikea, mutta kova ikävä on ihanaa Quinniä.

Mustiina (Coriander's Summerwind) etsii nyt siten myös aktiivista, harrastavaa ja/tai metsästävää sijoituskotia. Lisätietoja: Sijoitetaan

Mustiina on ollut tässä minulla nyt vajaa kuukauden verran. Se on kaikin puolin kiva ja vaivaton koira. Se noutaa mielellään ja on aina valmis tekemään hommia. Siitä saa aivan mahtavan harrastuskaverin nomeen tai esimerkiksi tokoon. Se tulee hyvin toimeen kaikkien uusien koirien kanssa, se on avoin ja sosiaalinen ihmisiä kohtaa. Se on helppo lenkillä, ei vedä hihnassa ja on aina vapaana pidettävä. Ja tietysti vielä terve koira luustoltaan. Jos aikaa ja tilaa olisi niin Mustiina saisi jäädä minun laumaani. Valitettavasti aikani ei nyt riitä Mustiinalle.

Nasu tuli minulle eilen taas juoksuhoitoon. On se kyllä ihana mamma <3

Nasu ja Brutus ovat molemmat nyt saaneen cartrophen lääkekuurin ja ainakin Brutuksella on huomattu parin piikin jälkeen huikea ero. Meidän 8,5v pappa on aivan kuin nuori poika taas ;)

Myran astutus lähestyy myös. Neiti on tiputtanut turkkinsa, merkkailee lenkeillä ja hellyyden kipeyttäkin on ilmassa. Voipi siis olla että helmikuussa ollaan jo astutuspuuhissa..Lisätietoja tulee kunhan juoksut alkaa: Myra&Tweed

Tweed on muuten tätänykyään näyttelytulosta vailla Belgian Field Trial valio sekä kansainvälinen Käyttövalio. Ei huono! Taisi niitä titteleitä olla enemmänkin..mutta odotetaan että ilmestyvät nimen eteen ensin.

28. tammi, 2015