Kennel Brufinn

Blogi

Pennut täyttivät lauantaina 6.12 jo 7 viikkoa. Nyt on kaikilla pennuilla oma koti ja ne lähtevät maailmalla ensi viikonloppuna 8 viikon ikäisinä!

Tänään pennut rekisteröitiin ja ne näkyvät nyt

KoiraNetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI54170%2F14&R=122

Pennut sirutettiin ja eläinlääkärin tarkastettiin 2.12 tiistaina. Eläinlääkäri Heta Turunen teki kotikäynnin. Reippaita ja terveitä pentuja kaikki. Parilla pojalla ja yhdellä tytöllä tosin löytyi pieni napatyrä, mutta se ei niiden elämää tule haittamaan. Samoin yhdellä tytöllä on lievä häntämutka 2 viimeisessä hännännikamassa. Tästäkään ei tule olemaan nartulle mitään haittaa.

Pennut rekisteröitiin ja kodit on nyt päätetty:

- Brufinn Iceman "Kymppi"- (sininen panta) lähtee Sari Niskasen luokse Keski-Suomeen

- Brufinn Ice Cool "Edvin" - (vihreä panta) lähtee Penttisen perheeseen Savoon

- Brufinn Icehash "?" - (Turkoosi panta) lähtee Tullin omistukseen ja sen kutsumanimestä onkin tullin sivuilla nimikilpailu menossa

- Brufinn Ice Storm "Meeko" - (musta panta) lähtee Hannen luokse Tampereelle

- Brufinn Ice Princess "?"- (violetti panta) lähtee Määtän perheeseen Espooseen

- Brufinn Ice Lady "Lady" - (punainen panta) lähtee Siw Ruden luokse Ruotsiin

- Brufinn Ice Queen "?" - (pinkki panta) jää kotiin

Pennut on madotettu nyt kahteen kertaan ja niiden kynsiä on leikattu usein. Ne ulkoilevat päivittäin ja suurin osa tarpeista tuleekin jo ulos. Riistaa on nähty useaan kertaan ja se muuten kelpaa näille kavereille toooosi hyvin! Ollaan kyläilty Mustissa ja Mirrissä, palolaitoiksella, ystävällä kylässä ja tullin pennun kanssa myös ostoskeskuksessa. Ne ovat siirtyneet kiinteään ruokaan ja ovat nyt valmiita valloittamaan maailman! Kuten kuvasta huomaa mummo Myra on valeraskautensa myötä ottanut pentuja välillä imetykseen, auttaa hiukan mamma Brimiä. Mummo hoitoo lapsenlapsiaan hellästi.

Pinkki pantainen tyttö jää vähän yllättäin kotiin. Eihän minun pitänyt pentua vielä ottaa..mutta toisin kävi, kohtalo puuttui peliin ja Brufinn Ice Queen jää tänne kasvamaan ja asumaan. Kutsumanimi on tälle tytölle vielä hakusessa..mietintä myssyjä päähän ja ehdotuksia tulemaan!

Seuraava astutus tulee olemaan Elvillä: Elvi&Patu

7.12 Elvi aloitti juoksut joten se astutetaan Patulla kahden viikon sisällä. Toivotaan onnistunutta astutusta ja pentuja. Pennut syntyisivät näin helmikuussa ja ne olisivat luovutusikäisiä huhtikuussa 2015. Jos siis kaipaat metsästys/harrastuskaveria kevääksi niin otappa yhteyttä :)

Seuraavat treenit kasvateille pidetään tammikuussa 2015. Jos vain kelit sallii niin niitä jatketaan läpi talven kaksi kertaa kuussa! Laitan aina viestiä tänne ja faceen ajankohdasta ja paikasta. Treeneihin tulee ilmoittautua, mutta kaikki ovat tervetulleita tasosta riippumatta. Otamme treenit jokaisen tason mukaan, yksi koirakko kerrallaan!

8. joulu, 2014