Kennel Brufinn

Blogi

Lauantaina 8.11 pennut tulivat jo 3 viikon ikään. Niiden elinpiiri laajentui kun pentulaatikko purettiin ja alue rajattiin isommaksi. Pennut saivat myös häkin nukkumapaikakseen. Tänään pennut ovat myös maistelleet ensimmäisen kerran jauhelihaa ja kyllähän se maistui! Tästä aloitetaan siirtymään pikkuhiljaa pentumuonaan. Tänään maisteltiin myös ensimmäiset matolääkekuurit = flubenol tahna meni myös hienosti alas kaikilla.

Hämeenlinnassa lumet ovat taas sulaneet ja vettä tulee :(

Olisi mukavampi kun olisi pieni pakkanen, mutta näillä mennään. Pennuista alkaa erottua pikkuhiljaa luonteen piirteitä. Aivan mahtavia tyyppejä näistä on kasvamassa. Vilkkaita tyyppejä jo nyt, saas nähdä mitä on luvassa viimeisillä viikoilla :)

Edelleen porukassa on 2 urosta vapaana harrastuksiin&metsästykseen: Brim&Kimi

Näiden suvun ja odotettujen luonteiden takia en myy näitä vain aktiivisesti lenkkeileviin koteihin. Nämä syövät talon jos et niiden kanssa touhua tarpeeksi. Labradorinnoutajien käyttölinjoissa on eroja ja nämä ovat sieltä aktiivisemmasta päästä joilla oletan olevan myös luonnetta.

Kasvatteja on tulossa hoitoon tässä vielä loppuvuodesta sekä alkuvuodesta. Näiden luvattujen jälkeen en hetkeen voi ottaa hoitokoiria kotiini pidemmäksi aikaa vaan keskityn oman laumani kanssa touhuamiseen. Parin päivän ja viikonlopun yli hoitoajat ovat ok kunhan ajankohta sovitaan. :)

Kasvateista: Brufinn Groovy Rock "Onni" katsroitiin onnistuneesti ja toipuminen on lähtenyt käyntiin. Brufinn Cinnamon "Siiri" steriloitiin syksyn aikana ja operaatio sekä toipuminen on sujunut hyvin, myös Brufinn Eternity "Taru" menee joulukuussa virallisille kuville sekä tyttö steriloidaan samalla. Brufinn Eden "Elsan" tulokset tulivat kennelliitosta lonkat: C/B, kyynärät: 0/0, terve tyttö, noilla jaloilla pötkii pitkälle: Onnea omistajille! Ennen joulua on menossa virallisille kuville vielä Nala, Mustiina, Elli, Tyyne, Miina, Sissi, Taru ja Paukku, ja eiköhän kaikki muutkin sitten omalla ajallaan. Koirien kuvauttamiseksi on kuitenkin se 1vuosi aikaa. :)

10. marras, 2014