Kennel Brufinn

Blogi

Tänään 1.11 Brufinn H-pentue on lähtenyt omiin koteihinsa. Onnea matkaan rakkaat!

Brufinn Hades "Ares" lähti Lopelle

Brufinn Hypnos "Rico" lähti Lappeenrantaan

Brufinn Hephaestus "Patu" lähti Hautjärvelle

Brufinn Hermes "Elvis" lähti Vantaalle

Brufinn Herakles "Otto" lähti Toijalaan

Brufinn Hedone "Diego" lähti Haminaan

Brufinn Hera "Alma" lähti Poriin

Brufinn Hestia "Malla" lähti Ouluun

Brufinn Hebe "Pörhö" lähti Helsinkiin

Brufinn Harmonia "Elli" lähti Oittiin

Kuvat ja kuulumiset ovat aina tervetulleita! Onnea mussut!

Brufinn Ice pentue on tänään ehtinyt jo 2 viikon ikään. Vielä on pari urosta vapaana, nartun tilanne selviää ensi viikon aikana. Ihania pikkumuksuja ovat. Kynnet on leikattu ekaa kertaa ja pentuja käsitellään päivittäin, sitkeitä mukuloita!

Pentujen luovutusten keskellä meillä kävi viikolla kylässä E-pentueesta Heta ja omistaja Laura. Ihana ekavekara Heta joka löysi Elvistä parhaan painikaverin ikinä! Kiva kun kävitte ja tulkaahan pian uudestaan!

Lokakuu on ollut 1 synttäreitä täynnä. Brufinn E-pentue (Aamu&Jörö) täytti 11.10 1vuotta: Onnea Sissi, Elsa, Heta, Taru, Tyyne, Elli, Kirva ja Milo! Brufinn F-pentue (Myra&Kimi) täytti 29.10 1 vuoden: Onnea Lara, Nala, Miina, Paukku, Ira, Eka ja Niki!! Sijoitusnarttuni Coriander's Summerwind "Mustiina" täytti myös 20.10 tasan 1 vuotta. Onnea Mustiina!!

Nyt olisi sitten aika jokaisen varailla niitä virallisia kuvauksia koirilleen! Marsmars!! :)

Marraskuussa on ainakin Paukku, Tyyne, Elli ja Mustiina käymässä kuvilla. Elsa oli käynyt jo eilen kuvilla ja kivoja uutisia oli Marjalla kerrottavana. Terve tyttö! Nyt odotellaan kennelliiton tuomiota kuville.

1.11 Tänään tuli sijoitusnarttuni Brufinn Groovy Soul "Muru" meille hoitoon 17.19 asti. Muru on nyt 10 kuukauden ikäinen, pääsen kunnolla tutustumaan tyttöön samalla kun emäntä on reissussa Australiassa. Tämän hetken tutustumisen jälkeen voin kertoa että emänsä tyttö, oikein kiva koira. Elvi kyllä kertoi tyttärelleen heti kuka tässä talossa määrää ja tytär nöyrästi alistui. Hyvin siiis menee myös lauman kanssa. Tässä meillä on nyt aikaa tutustua toisiimme, ehkäpä hiukan treenaillaankin ;)

2.11 Huomenna kasvateille Turengin Paturissa nome treenit klo:11.00 -> 6 on ilmoittautunut mukaan, näemme siellä!

1. marras, 2014