Kennel Brufinn

Blogi

Brufinn H-pentue on nyt rekisteröity: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI49570%2F14&R=122

Ja ensimmäiset pennut lähtevät jo omiin koteihinsa 29.10 alkaen (7viikkoisia) ->

musta narttu Brufinn Harmonia (niska merkki) tästä pentueesta etsii vielä omaa kotia. Jos olet kiinnostunut niin minut tavoittaa kätevämmin aluksi sähköpostilla: katri.nevalaine(at)suomi24.fi

Kyllä nämä pennut ovat niin meneväistä sakkia että oksat pois! Viime viikolla pentuja testailtiin, ne kävivät eläinlääkärintarkastuksessa ja kaikki oli kunnossa. Ne on sirutettu ja madotettu ja pennut ovat ulkoilleet ja autoilleet. Ja ennenkaikkea ne ovat riehuneet ja riukkuneet niin että minulle ja Kreetalle tulee harmaita hiuksia. Mutta valloittavan suloisia palleroitahan ne ovat!!

Brimin pennut ovat ehtineet jo viikon ikään ja kaikki on emällä ja pennuilla hyvin. Brim hoitaa möhkäleitään antaumuksella ja mustat mötikät kasvaa vauhdilla. Nyt ne ovat jo kaikki melkein 1kg painoisia. Ovat kyllä aika valloittavia käyttölinjaisen alkuja. Näille pennuille kokeilen ensimmäistä kertaa Bio-sensor ohjelmaa, katsotaan tulos sitten kun pennut ovat isompia. Tähän voitte tutustua enemmän: Brim&Kimi

Tämän kiireen keskellä vietin kuitenkin viikonlopun Äänekoskella Keski-Suomessa. Kävin tutustumassa mielenkiintoiseen tulevaan pentueeseen ja vietin aikaa ystävien kanssa. Sekä Myra pääsi Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen järjestämään nome-A koekoulutukseen. Koulutus käytiin oikeana jahtina fasaaneilla. Hyvin saatiin lintuja alas, joten iso kiitos spanieleille ja ampujille tarkoista osumista! Kouluttajina toimivat Myran kasvattaja Heli Siitari ja Stef Bollen, Belgiasta. Myra sai päivän aikana 5 noutoa ja hyvin toimitti linnut talteen minulle. Myra oli rauhallinen koko päivän eikä päästellyt yhtään ääntä. Olin tyytyväinen koiraan, noutoihin, koulutukseen/kouluttajiin, järjestäjiin ja ylipäänsä koko päivään. Tästä tämäkin laji ehkä lähtee... ;)

Eipä tässä kai juuri muuta ole kerennyt tapahtumaan. Kasvattien tilaamia tavaroita Mystiquelta olen saanut itselleni, samoin kennelin pipot ovat suurimmaksi osaksi tulleet..katsotaan miten saadaan nuo isommat kamat teille kaikille mukaan..

27. loka, 2014