Kennel Brufinn

Blogi

Taikan ja Sulon pennut tulivat keskiviikkona 8.10 neljän viikon ikään. Tästä se kasvu ja kehitys vasta kiihtyykin, seuraavat viikot näiden 10 viikarin kanssa ovatkin täynnä työtä :)

Nyt ne kaikki ovat siirtyneet kiinteään ruokaan ja pennut on madotettu kertaalleen. Kynsiä on leikattu ja kynsilakka merkkejä vahvistettu (tunnisteet että osaamme seurata jokaisen kasvua). Ensi viikolla pennut sirutetaan sitä seuraavalla viikolla on eläinlääkärintarkastus + toinen madotus ja testailen pentuja hiukan jotta näen mikä pentu sopii mihinkin perheeseen, sen jälkeen ne rekisteröidään ja sitten ne ovatkin valmiita uusiin koteihin <3  Vielä on kuitenkin luvassa autoilua ja ulkoilua kunhan kelit sen vain sallivat. Nyt ollaan tutustuttu jo kertaalleen riistaan ja kiinnostihan se kaikkia, vielä lintuihin tutustutaan toisenkin kerran ennen luovutusta 29.10 ->

Enää 3 viikkoa ja nämä suloisuudet lähtevät omiin koteihinsa.

Tästä pentueesta: Taika&Sulo Vielä 1 uros ja 1 narttu etsivät omia kotejaan!

10.10 Brim (Brufinn Bloomington) kävi tänään tiineysröntgenissä. Ja laskimme eläinlääkärin kanssa että 6 pentua siellä näkyi. Nyt odotamme vielä viikon että pennut näkevät päivänvalon. Toivotaan että kaikki menee hyvin myös loppuunasti <3 Brimin pennut ovat alustavasti varattua, katsotaan mitä sukupuolta pennut sitten syntyessään ovat ja mietitään varauksia sitten lisää jos tarvetta.

Kennelin pipotilaus on lähtenyt eteenpäin. Yhteensä 35 pipoa on nyt tilattu kennelin nimellä :)

10. loka, 2014