Kennel Brufinn

Blogi

Tänään kävivät Sissi ja Jussi-Matti noutajien taipumuskokeessa Laukaalla minulta salaa. Hienostihan se oli mennyt tietysti. Sissi siis tänään NOU1!!

04.10.2014 Brufinn Euphoria "Sissi" koeselostus NOU1, tuomari: Petri Hokkanen

koe: Laukaa

Sosiaalinen käyttäytyminen: Iloinen ja ystävällinen
Uimahalu: Ui mielellään
Hakuinto: Tekee erittäin laajaa ja tehokasta hakua löytäen hyvin riistaa
Noutohalu: Oma-aloitteiset ylösotot
Nouto-ote: Pääsääntöisesti hyvät. Kanista hyvä ote

Palauttaminen: Ohjaajalle
Reagointi laukaukseen: Rauhallinen ja tarkkaavainen
Itseluottamus: Selvittää tehtävät helposti
Yhteistyö: Miellyttävässä yhteistyössä ohjaajan kanssa.
Yleisvaikutelma: Tehokas koira jolla on hyvä yhteistyö ohjaajan kanssa. Suoriutuu kaikista tehtävistä vaivattomasti.

Tämä parivaljakko on vakuuttanut minut jo kesällä kenneltreffeillä loistavalla yhteistyöllään. Joten en ollut yllättynyt että taipparit läpäistiin helposti. Onnea kuitenkin! :)

4.10 Nellaa käytiin tänään katsomassa ja se lähteekin koehoitoon mahdolliseen uuteen kotiinsa jo ensi viikolla. Toivon että se oikea koti löytyi <3

Tänään on ensimmäiset pennun katsojat käyneet Taikan vaaveja tapaamassa. Mukavia koteja on tiedossa kunhan vaavit vähän vielä kasvavat. Tästä pentueesta 2 narttua ja 2 urosta etsivät silti vielä sitä omaa kotia :) Lisäilin uusia kuvia ja pari videota pentujen touhuista. Käykäähän kurkkaamassa!

5.10 Kuulin taas upeita tuloksia kasvatinomistajilta. Brufinn Tempranillo "Nipsu"& Markus Olivat Mänttä-Vilppulassa Mejä kokeessa saaden ensimmäisen VOI1 tuloksen. Onnea!!

5.10 Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla käväisivät Sipoossa WT kokeessa ja hienosti meni. Tulos: AVO1 86p/100p ja luokkavoitto!! Onnea!!

Mykistävää kuinka hienosti kasvattini ovat pärjänneet. Olen todella todella onnellinen jokaisen puolesta ja kiitollinen näistä ihanista aktiivisista kodeista!

Brimin&Kimin pentueeseen en ota enää alustavia varauksia vastaan, katsotaan mitä sieltä syntyy. Elville odotan juoksujen alkavan marras/joulukuussa: Elvi&Patu

Lokakuussa 12.10 ja 25.10 pidetään nome treenit. Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan: Tapahtumat 2014/2015

4. loka, 2014