Kennel Brufinn

Blogi

Viime viikko meni Taikan & Sulon pentuja hoidellessa kun Kreetta lähti käymään ulkomailla. Aivan ihania mussukoita. Kaikkien painot nousee tasaista tahtia, Taika imettää ja hoitaa niitä hyvin. Sille maistuu ruoka ihan varkaaksi asti, kaikki pöydille jätettävä on pakko varastaa ja mussuttaa kun on niiiin kova nälkä koko ajan. Taika saa kyllä 4 kertaa päivässä isot annokset ruokaa, lihaa ja öljyä, mutta onhan tuossa laumassa jo ruokittavaakin!

Eilen maanantaina 21.9 käväisin taas Tervakoskella mussujen luona ja tulipa siinä leikattua kaikkien kynnetkin. Huomenna vaavit täyttää jo 2 viikkoa!!!!!!

Taikan mussukoita on vielä vapaana: 4 urosta ja 2 narttua (mustia). Nämä noutajan alut ovat täysin näyttelylinjaisia. Vanhemmat ovat terveitä, hyvän näköisiä ja toiminnallisia koiria. Molemmat toimivat hyvin riistalla ja ovat koulutettavissa monenlaiseen harrastamiseen.

Otan edelleen kyselyitä Taikan pennuista vastaan. Myös sijoitusnarttu etsii vielä omaa kotia.

Pennut kasvavat Tervakoskella Kreetta Kerimaan kotona jossa myös Taika sekä minun: Brufinn A, D ja C-pentueeni ovat syntyneet ja kasvaneet. Siellä mussukoira hoitaa Taika mamman sekä Kreetan lisäksi isoäiti Tuikku (Taikan emä). Ympäristö ja tilat ovat Taikalle tutut sekä Kreetan kanssa on parin pentueen verran tehty yhteistyötä niin tämä järjestely on emälle ja pennuille paljon stressittömämpi. Minä käyn viikottain hoitamassa mussukoita sekä kuulen Kreetalta pentujen kasvusta ja kehittymisestä. Kuvia pennuista voi katsella: Taikan pennut

ja Pentueen sivut: Taika&Sulo

 :)

Katri Nevalainen, Hämeenlinna

Kennel Brufinn

puh. 041 5494332 iltaisin

katri.nevalainen (at) suomi24.fi

24. syys, 2014