Kennel Brufinn

Blogi

- Taika (Braastad) on aloittanut juoksunsa ja se tullaan astuttamaan Sulolla kahden viikon sisällä. Pentue on näyttelylinjainen ja kulkee nimellä Brufinn H-pentue: Taika&Sulo

Odotan mustia ja mahdollisesti keltaisia pentuja. Pennut eivät tule sairastumaan EIC, PRA sairauksiin. Yhteydenotot ovat tervetulleita :)

- Brimin kanssa on käyty nyt ahkerasti vesipelastus kokeissa.

14.6 Suoritimme Inkoossa Action Dogs:ien kokeessa vepen soveltuvuuskokeen hyväksytysti läpi 100/100p

25.6 käväisimme Auran Nuuskujen vepe kokeessa Paraisilla saaden ALO1- tuloksen 100/100p

28.6 käväisimme Kirkkonummella Vantaan palveluskoirayhdistyksen vepe kokeessa ja saimme toisen ALO1 tuloksen 97/100p ja siirron AVO-luokkaan

29.6 kävimme kokeilemassa onneamme AVO-luokassa Kirkkonummella Vantaan palveluskoirayhdistyksen vepe kokeessa. Tulos AVO1 93/100p

Brim on siis nopeaan tahtiin siirtynyt kisaamaan vepen AVO-luokkaan. 15.6 saimme myös nome-B kokeesta ALO3 tuloksen. 6.7 on Brimin tarkoitus startata lainaohjaaja Ulla Pihlajan kanssa SNJ:n leiri WT:ssä, ja sitten vielä 13.7 Laukaalla nome-B kokeessa Heli Siitarin ohjaamana. Tämän jälkeen katseet siirtyvät Derbyyn 2-3.8 jossa Helin olisi tarkoitus ohjata tyttö. Sitten Brimi saisi aloittaa juoksunsa ja pääsisimme tapaamaan hurmaavaa herrasmiestä nimeltä "Kimi" FIN KVA Rhypyker Eros Of Hietsun. Olisin kovin mielelläni startannut itse useammassa nome kokeessa tänä vuonna tyttöjen kanssa, mutta koska polveni leikataan heinäkuun alkupäivinä, ei minun ole mahdollista ohjailla koiria kokeissa ennen syksyä ja harmillisesti Brimin juoksu luultavasti kerkeää alkamaan ennenkuin olen taas kunnossa.

Kasvattien kuulumisia: Urho (Brufinn Dark Dance) on parantunut leikkauksesta hyvin ja saa aloittaa treenin pikkuhiljaa Kyllikin kanssa. 30.6 Kyllikki&Urho, Suvi&Nala sekä Suvi&Mustiinan kanssa oltiinkin Lammilla Suvin luona ottamassa noutotreenit ja näytimme koirille varista. Kaikki ottivat variksen mielellään kantoon. Ja noudot menivät hyvin. Mustiinastakin on kehittynyt oikein kiva nuorukainen! Odotan kovasti mitä Suvi saa sen kanssa aikaiseksi. Nala on hurmaava pieni ja vikkejä tyttö! Toisen Suvin ja Nalan yhteistyö on myös hyvällä mallilla. Ja Urho oli taas komea oma itsensä, hyvin meni noudot ja varis oli aivaaaaaan iiiiihana!

Rockyltakin tuli kuulumisia. Rockyn varpaiden nuljuluut olivat tulehtuneet eikä antibiootti tuonut apua, nyt poika sai kortisoonihoidon ja se on auttanut. Lenkkeilty on pehmeillä alustoilla ja uitu paljon. Taipparitreeniä Rockylla on myös tehty tähtäimenä elo/syyskuun taipparit. Tupu - B Dark Angel oli murtanut jossakin höntätessään etutassun pikkuvarpaansa ja se jouduttiin operoimaan kesäkuun alussa. Kuulumiset sairastuvalta ovat positiivia ja tyttö on taas tolpillaan ja oma itsensä.

Veljekset Urho&Osku emäntineet ovat ottaneet taipparit tähtäimeen tältä syksyä, kivaa :) C-pentueesta ainoa poika Ilo on menossa jo viikon päästä Heidin kanssa SNJ:n leiritaippareihin, paljon Onnea, sisko Milli taipui jo pari viikkoa sitten emäntänsä Tanjan ohjauksessa!

F- pentujen omistajat laittavat ihania kuvia ahkerasti koiristaan. Kuulumisten mukaan kaikilla menee hyvin ja erinäisissä lajitreeneissä edistytään kokoajan. Kerroinkin edellisissä päivityksissä Ekan (B FirstOneFor Lekking) tapaturmasta jossa Eka oli murtanut jalkansa. Tommyn ja Susannan kuulumiset olivat positiivisia. Jalasta on saatu kipsi pois ja uusissa röntgenkuvissa murtumaa ei enää edes erota niin hyvin se nuorella koiralla on parantunut. Vielä pari viikkoa rauhallisemmin ja sitten saa jo alkaa reenailemaan Ekankin kanssa!

E-pennuista Heta (B Emotion) on aloittanut ensimmäisenä juoksunsa. Kiva kun juoksee nyt niin on hormoonit tasoittuneet kenneltreffeihin mennessä 18-20.7. Eiköhän muillekkin tyypeillä ala juoksut lähiaikoina. :)

G-pennuilla taitaa mennä myös hyvin, koska osasta en ole kuulumisia saanut. Otan hiljaisuuden positiivisena asiana (kaikilla kaikki kunnossa), mutta en laita pahakseni kuulla näistä muruista enemmänkin! Pelotta voi laittaa viestiä jos jotakin on kysyttävää tai ihan muuten vain jos kaikki on vaikka ihan vaan hyvin edelleen :)

30. kesä, 2014