Kennel Brufinn

Blogi

Juhannus meni mukavasti Laukaassa Nome Juhannus 2014 merkeissä. En malttanut pysyä poissa vaan vietin Juhannuksen koiramaisissa merkeissä ja kivaa oli. Kuvia ja kuulumisia tuli myös kasvateilta että mukavaa Juhannusta on vietetty muuallakin koirien ja ystävien kesken. Osa kasvatin omistajistani on ystävystynyt koiriensa myötä ja viettivät yhteistä Juhannusta :)

Hyviä uutisia on kuulunut pitkin viikkoa. Ensinnäkin kaikki 4 Brufinn C-pentue on kuvattu ja tulkittu terveeksi luustoltaa. :) Ihanaa, jee!

Urho (B Dark Dance) oli saanut myös kyynärkontrollissa mukavia uutisia eläinlääkäri Juha Pärnäseltä. Kyynärät ovat parantuneet leikkaukseta jopa yllättävän hyvin ja pikku hiljaa pääsee Kyllikki harrastamaan Urhon kanssa! Ihanaa :)

Kivoja tuloksia on tullut siellä ja täällä. Demi 2xALO nome-b: olette te taitavia! Brim ALO3 ja vepen SOVE hyväksytty! Milli NOU1 ihan mahtavaa. Beck 94/100p Ruotsin Derbyssä ja sijoitus 11 /136 koirakosta! Aivan uskomattoman hienosti! On ilo seurata kasvattien menestystä ja kuulla harrastuskuulumisia joka puolelta. Saada kuvia kun koirien kanssa touhutaan ja reenataan! Viettäkää mukavaa ja touhukasta kesää koirienne kanssa. Vaikka kelit eivät meitä lämmöllä suosi niin koirat nauttivat!

Viikon parhaat uutiset kuuluivat Susannalta&Tommylta. Myran tytär Eka (B FirstOneFor Lekking) oli saanut murtuneesta jalastaan kipsin pois. Luu oli luutunut hyvin eikä kuvista edes huomannut että jalka oli koskaan murtunutkaan. Vielä tukiside 1 viikon ja kaksi seuraavaa viikkoa liikuntaa pikkuhiljaa normaaliin lenkkeilyyn. Huh piinapenkki pienellä "villivarsalla" alkaa olemaan onneksi siis takanapäin. Kyllä on ollut urakkaa Susanna ja Tommylla pitää tyttö rauhassa! Hyvin on Ekaa hoidettu ja koira parantunut. Kohta saa taas reenata!

23. kesä, 2014