Kennel Brufinn

Blogi

Tänään kävi 5 Brufinn Dark pentua virallisilla kuvilla (Evening's Kind Kybele&FI JVA Middle River's All By My Self). 4x Mevetissä kuvaajana: Per Axelson. 1x Lahdessa kuvaajana: Juha Pärnänen

Brufinn Dark Knight "Diego" terveet lonkat ja silmät. Kyynärät: toinen odotetusti/toinen yllättäen tosi siisti 1/3 (molemmat leikattu 7kk iässä)

Brufinn Dark Devil "Topi" terveet lonkat, kyynärät ja silmät
Brufinn Dark Beauty "Nelli" terveet lonkat, kyynärät ja silmät
Brufinn Dark Angel "Tupu" terveet lonkat, kyynärät ja silmät

Brufinn Dark River "Rocky" oli tänään virallisilla kuvilla Lahdessa ja samalla ontumatutkimuksessa koska poika on ontunut etujalkaansa. Rocky on aikasemmin etujaloistaan kerroskuvattu noin 7kk isässä ja tervettä on ollut. Nyt viralliset kuvat lähtivät kennelliittoon lonkat ja kyynärät terveet kuten myös silmät! Ontuman syy selvisi lopulta: molempien etujalkojen 2. varpaan ylimmät nivelet tulehtuneet, ei murtumia. Ennuste hyvä.

Pieni kivi vierähti kasvattajan sydämmeltä jo nyt. Kiitos kasvattien omistajille koirien hyvästä hoidosta. Tästä pentueesta kyynäriltään on leikattu Diego ja Urho (Brufinn Dark Dance) ja tietysti sitä pelkää pahimpaa..onneksi kuvatuista muut ovat olleet terveitä. Kennelliitto antaa sitten viimeisen sanansa, mutta hyvältä näyttää. Vielä kuville menossa B Dark Handsome "Luca", B Dark Queen "Salli", B Dark Side "Osku" ja tietty Urho sitten kun on parantunut. Tämä maanantai ei ollut yhtään hullumpi päivä.
Oli ihana nähdä myös Topia, Nelliä, Tupua ja Diegoa ja teitä omistajia. Toivottavasti nähdään taas pian uusiksi.

-Iloinen uutinen kuului myös Oulusta kun sijoitusnarttuni Brufinn Fire Cracker "Paukku"  7kk kävi välikuvilla (Lekking After Myrsinia&FIN KVA Rhypyker Eros Of Hietsun). Lonkat ja kyynärät priimaa, samoin olat puhtaat, lanneranka ja ristiluu myös terveet. <3

Maanantai taitaakin olla hyvä päivä!

19. touko, 2014