Kennel Brufinn

Blogi

Taas hieno viikonloppu. Eilen Brim teki UudenmaanOhjuksessa ihan kivasti, sisko Demi (Brufinn Barcelona) ja Ulla tulivat kokeessa hienosti toiseksi pistettä vajaa täysillä pojoilla. Onnea Ulla&Demi. Tästä on hyvä jatkaa virallisiin kokeisiin :)

Tänään:

Myran tytär Bona (Brufinn Bonavista) ja Jukka Ylätalo jäljestivät tarkasti Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen Mejä kokeessa Mäntsälässä AVO1 tuloksen ja luokkavoiton! Pistettä vaille täyset pojot parivaljakolle. Tulos siis: AVO1 49/50p ja sijoitus: 1. Hurjasti Onnea Jukka&Bona! Nyt pitää katsoa Bonalle sopiva näyttely että saadaan kitkaton VOI-luokkaan siirtyminen :)


KHN:n möllitaippareissa tänään Brimin (Brufinn Bloomington s. 24.8.12) ja Taikan (Braastad s.10.3.12) ohjaajana. Möllituomarina: Jukka Vepsäläinen. Molemmat koirat olisivat saanet NOU1 tuloksen. Kiitos tuomarille ja toimitsijoille mukavasta kokeesta!


Brimistä: "Erittäin hyvässä yhteistyössä ohjaajansa kanssa. Koirakko enemmän kuin valmis varsinaiseen taipumuskokeeseen."
- Brimin työskentelyssä ei ollut tänään moitteensijaa. Niin tehokkaansi se toimi ja nätisti palautti. Mun keltainen tehotyttö

Taikasta: "Hyvässä yhteistyössä ohjaajansa kanssa työskentelevä koirakko. Tänään suorittaa kokeen hyvällä työhalulla ja on näin valmis varsinaiseen kokeeseen"
- Taika teki hyvää hakua ja palautti varikset nätisti käteen, ui halukkaasti ja otti lokit nätisti, ne tuli kuitenkin vain rantaveteen. Kanikin löydettiin toisella lähetyksellä ja saatiin käteen asti. Hieno Taikaviitta

17.5 olis sitten molemmilla virallinen koitos edessä Pirkanmaalla. Toivotaan että menee yhtä hyvin kuin tänään!

Elvin poika Leo (Brufinn Groovy Breakbeat) ikää 13 viikkoa oli tänään hienosti Match Showssa punaisten pentujen 3! Onnea Ida ja Leo! Myös E-pennuista Milo (Brufinn Emporio) on käynyt parissakin mätsärissä ja pärjännyt hienosti. Milo oli pennuissa sinisten ykkönen ja kaikista osallistujista viides BIS kehässä ;D ekalla kerralla noutajaspesiaalissa 2. Ja punaisten pentujen viides vai neljäs. Hyvä pojat! Tuossa kuvassa Leo poseeraa mätsärissä. Ihana Elvin pikku mies Leo ja ihana Milo.

Kreetan Taikalla (Braastad) tullaan tekemään pennut kennelnimelleni kesällä 2014. Teemme pentueen Kreetan kanssa yhteistyössä niinkuin olemme tehneet parin pentueen verran ennenkin (Brufinn A ja D pentueet). Pennut syntyvät ja kasvavat Kreetan hyvässä hoidossa Tervakoskella missä emä ja mummo Tuikkukin asuvat. Taikan tuleva sulhanen tullaan julkaisemaan piakkoin.. Odotan Taikan juoksujen alkavan toukokuun lopussa tai kesäkuussa. Pennut syntyisivät näin elokuussa ja olisivat syys/lokakuussa luovutuksessa. Pentue tulee olemaan näyttelylinjainen ja odotan mustia, mahdollisesti ruskeita pentuja. Pennut eivät tule sairastumaan EIC, PRA tai HNPK (=korppukuono) sairauksiin vamhempien tulosten perusteella.

Elvin pentujen: Brufinn Groovy pentueen pentutapaaminen pidetään 24.5 lauantaina klo:10-16-00 Hauholla. Osoite: Kyttäläntie 134, Hauho (Hämeenlinna). Katso lisää Ajankohtaista välilehdeltä.

Sitten Urhon (Brufinn Dark Dance) kuulumisia. Urhon molemmat kyynärät ja olat leikkasi Juha Pärnänen 24.4 Lahden Univetissa. Valitettavasti kyynärissä oli sittenkin irtopaloja, samoin olat piti putsata. Leikkaus sujui hyvin ja poika on lähtenyt toipumaan hyvin. Urho on oma iloinen itsensä, mutta Kyllikillä on haastetta pitää poika rauhallisena kun energiaa olisi kuin pienessä kylässä. Toivotaan pikaista toipumista Urholle, että Kyllikki saisi ulkoilukaverinsa takaisin vaikka sen ihmeellisempää ei päästäisi enää tekemäänkään. Ajatukset ovat Kyllikin ja Urhon luona <3 Olemme Kyllikin kanssa soitelleetkin Urhon kuulumisia ja hän pitää minut ajantasalla pojan toipumisesta edelleen.

4. touko, 2014