Kennel Brufinn

Blogi

Lauantaina 26.4 pidettiin E- ja F-pentujen pentutreffit Hauholla Lauran mailla. Hienot oli jälleen kerran puitteet, iso kiitos Laura kun saatiin tulla!

 

Paikalle pääsi E-pennuista: Heta&Laura, Piensämäki - Elsa&Marja, Kannus - Tyyne&Emilia, Hämeenlinna ja Milo&Annika, Ruokolahti

 

 

F-pennuista mukana: Miina&Minna, Espoo - Ira&Ulla, Jyväskylä - Nala&Suvi, Hämeenlinna

 

sekä sijoitusnarttuni: Mustiina&Suvi (Coriander's SummerWind), Lammi - Nelli&Erika (Brufinn Dark Beauty), Espoo.

 

Tietysti paikalla oli myös E-pentueen emä Aamu (Brufinn Merlot) ja F-pentueen emä Myra (Lekking After Myrsinia) ja tietty vielä Elvi (Colas Elvie) ja Brim (Brufinn Bloomington), Ja tietty Lauran kanssa G-pentueen isä Merjatuulian Mentävä On "Väinö" ja sen poika Brufinn Groovy Country "Sören".

 

Kiitos kaikille paikalle päässeille, oli todella kiva nähdä. Koirat olivat kivasti yhteistyössä vaikka aina on parannettavaa. Toivottavasti saitte hyviä vinkkejä tuleviin reeneihin. Kaikki olivat myös hyvin kiinnostuneita riistasta: Hieno Homma! Myös 12 viikoinen Sören sai haistella varista ja kania ja molemmat lähtivät kantoon hienosti! Kani oli melkein Sörppaa painavempi. Ihana ruskea pienimies!

 

Otimme ihan perusjuttuja: luoksetulon, hihnassa kulkemisen ja sitten jokaiselle vielä yhden noudon. Tauko ja ruokailu. Kiitos Kreetta Kerimaalle keitoista jotka oli tehnyt meille, keitto sekä pannari olivat herkullisia! Sitten vielä riistaan tutustuminen, yhteispotretit ja vapaata leikkiä rannassa. Päivä oli mukavan aurinkoinen, ilma suosi ja porukka oli hyvän tuulista. Toivottavasti näemme kaikkien kanssa myös Heinäkuun 18-20.7 Kennel Treffeillä Keski-Suomessa!

 

Viikonloppuna kantautui Ruotsista mukavia uutisia:

 

"Beck" Brufinn Blackburn lauantaina Ruotsissa toisessa WT kokeessaan ja tulos ALO1 84/100p. Toinen koe ja toinen ykkönen, ei huonosti. Hienosti Siw beskiä ohjailee. Onnea myös omistaja Susanna. Sunnuntaina Beck oli sitten BPH luonnetestissä, arvostelijana Curt Blixt. Tämä mies oli siis tykästynyt Beckiin niin paljon että oli sen tarjoutunut ostamaan...ei ole kuulemma myynnissä Kaikin puolin hyväluonteinen koira joka oli selvinnyt testistä ongelmitta. Curt oli lähettänyt Beckin kasvattajalle terveiset että hieno koira ja voin olla ylpeä. Hän oli vielä sanonut että Beck on paras käyttölinjainen labradorinnoutaja mitä hän on BPH tai MH kokeissa arvostellut ja nähnyt. Ja että Ruotsissa näkee paljon teräviä jopa agressiiviä sekä arkoja käyttölabradorinnoutajia. Tätä en lähde sen enempää kommentoimaan, eihän sitä tiedä kuinka paljon niitä käyttölabukoita oikeasti noissa kokeissa käy.. Mutta mieltä lämmitti tällaiset terveiset kovasti. Ja hyvin ylpeä olen pojasta. Kiitos Susanna ja Siw Beckin hyvästä hoidosta ja koulutuksesta. Niin ja olihan Beckin jalostus mahdollisuutta heti myös kysäisty..

Curt Blixt:

"Central lärare inom SBK, utvecklare av MH och mentaltestet, utbildar mentaltestdomare och MH-beskrivare, föreläsare, författare, instruktör i lydnad och bruks, tävlande i bruks" = google kääntäjää käyttäen siis MH testin kehittäjä ja luonnestin tuomareiden ja MH-kuvaajien kouluttaja

Brufinn Buffalo "Buff" on pärjännyt viikonloppuna myös hienosti. Buff sai lauantaina ja sunnuntaina ALO2 tulokset Ruotsin nome-b kokeesta (kylmän riistan koe). Eikä ykkönen ollut kumpanakaan päivänä kaukana. Hienoa Johan&Buff!

Kreetta ja "Taika" lbn Braastad kävivät Lahdessa näyttelyssä ja saivat hienosti tuloksen AVO-EH. Hienoa tytöt. Kiitos Maijalle Taikan esittämisestä.

Hieno viikonloppu takana, kaiken kaikkiaan :)

28. huhti, 2014