Kennel Brufinn

Blogi

Ensiksi: Ruotsista kantautui iloinen uutinen 21.4: Myra's (Lekking After Myrsinia) son Brufinn Blackburn "Beck" (Brim's brother) debuted today in Sweden Working Test at beginners class at a score of 92/100, and won his class! 😊 😊 😊 Congratulations to Susanna, Siw and Beck!

Myran ekasta pentueesta Brufinn Blackburn "Beck" (Brimin veli) debytoi tänään Ruotsissa WT:ssä ALO:ssa tuloksella 92/100 ja voitti luokkansa! 😊😊😊 Puikoissa lainaohjaaja Siw Ruden. Paljon Onnea Susanna, Siw ja Beck!!

Pääsiäinen 19-20.4: Olipa mukava ottaa irtiotta arkeen ja lähteä pääsiäiseksi Laukaaseen viettämään koiramaista pääsiäistä.

Lauantaina oli Heli Siitarin omien Lekking C-pentujen pentutreffit (s.4.12.2013). Samoille treffeille sain 3 Myran (Brufinn F-pentue) pentua sekä D-pennuista Urho poika tuli Kyllikin kanssa reenailemaan. Pitää ihan tehdä huomenna lista mitä kaikkea hyvää tietoa nuorien koirien koulutukseen Heliltä taas tuli. Aivan ehdottomasti suosittelen kaikkia omistajia käymään kuunteluoppilaina erilaisissa koulutuksissa, niistä saa niin paljon vinkkejä omaan tekemiseen! Paikalla oli F-pennuista: Niki&Sari, Eka&Tommy, Ira&Ulla. Perusyhteistyötä, luoksetuloa, hihnassa kulkemista ja nouto otettiin kaikille Helin neuvoessa vieressä. Virallisen osuuden päätyttyä oli paikalle saapunut myös pentuja katsomaan F-pentueen isän: Kimin omistajat: Vesa&Katri Hietikko. He näyttivät pennuille vielä fasaania joka kelpasi jokaiselle. Sitten otettiin vielä perhepotretti: Myra emä, Ira, Niki, Eka ja Kimi isä omistajineen. Kuvat otti: Katri Hietikko. Kiitos kuvista Katri!

Urhonkin kanssa katsottiin perusasioita ja noutoa. Hienosti Urho jo tekee! Aikataulu oli koko päivän sen verran tiukka etten kerennyt, niinpaljon kuin olisin halunnut, ajatuksia teidän kanssanne vaihtamaan. Mutta oli ihana nähdä teitä ja koirianne. Toivottavasti näemme pian uudestaan ja saitte uusia vinkkejä tekemiseenne puolivuotiaiden kanssa! Ollaan yhteydessä, kivalta mukulat näyttivät.

Kouluttajina viikonlopussa oli: Heli Siitari (kennel Lekking)ja Stef Bollen (kennel Starcreek, Belgia). Iso kiitos järjestelyistä ja koulutuksesta teille!!

Olin Brimin (Brufinn Bloomington) kanssa la+su Stefin koulutuksessa ja tykkäsin kovasti. Koira toimi ja teki tosi hyvin. Se oli myös odotellessa rauhallinen ja työskennellessä vauhdikas. Olin niin tyytyväinen typykkään. Myran kanssa olin sitten sunnuntaina Mock Trialissa...nooh eipä siitä juuri kerrottavaa meidän taso nyt ei vielä ole siellä eikä tällähetkellä yhteistyökään, mutta mielenkiintoinen "koe" tämä oli. Ja kyllä mekin vielä joskus tuolla tasolla ollaan :) Ja tosiaan vain Brim ja Myra mukana, loput koirat olivat Mikon hoidossa kotona.

Oli mukava nähdä kavereita ja tuttuja sekä mukavia ja hienoja koiria. Höpötellä koirajuttuja ja nauttia hienosta säästä. Eipä paljon parempaa pääsiäistä voi toivoa. Ehkäpä joku kerta saan vielä houkuteltua tuon ukon mukaan...työnalla. Seuraavat koulutushetket ovat luultavasti Laukaan nome juhannus johon olen perinteisesti päässyt toisena päivänä koirilla osallistumaan (saanut ukolta luvan ;) ) ja sitten Heinäkuun 18-20.7 Lekking&Brufinn kenneltreffit! ->

Muistutus kennelviikonlopusta: Stef, Heli, minä ja Vauhti-Noudon kennelin Taru ja Niko Hiltunen ollaan sitten Heinäkuun kenneltreffeillä kouluttamassa 18-20.7 Korpilahdella. Muistuttelen ilmoittautumaan toukokuussa viimeistään jos mielii mukaan!

Ensi viikonloppuna 26.4 nähdään sitten muutamien E- ja F-pentujen kanssa Brufinn pentutreffeillä Hauholla. Tervetuloa ja kiva nähdä teitä!!

Treeniliivi/dummyliivi tilaus on lähtenyt nyt Helille eteenpäin 10 kpl tilauksia tuli ja vielä kerkeää mukaan jos haluat myös itsellesi!

Ja sitten kaikille. Laitoin jokaisen pentueen alle oman kuvagallerian sen pentueen koirille. Toivon omistajien lähettävän kuvia ja kuulumisia noutajistaan joita voin sitten pikkuhiljaa lisäillä kansioihin :)

- Keväällä (touko/kesäkuu) 2014 Taippareihin tähtäävää treeniä: B,C ja D- pennut.

Taipparikurssi: 5 kertaa. Kurssin kerrat ohjeelliset. Otan jokaiselta osallistujalta kokokurssista 5€ jotta saan riistamaksut kustannettua.

Kurssikerrat: la 10.5 klo:11.00 - yhteistyö ja noutaminen, su 18.5 klo:11.00 - haku, su 25.5 klo:11.00 - vesinoudot, su 8.6 klo:11.00 - riistaantutustuminen ja jälki ja ke 11.6 klo:19.00 - hakualue riistalla. Ilmoittautuminen 5.5 mennessä: katri.nevalainen@suomi24.fi

21. huhti, 2014