Kennel Brufinn

Blogi

Tänään lähti omaan kotiinsa: Brufinn Groovy Soul "Muru", Jennin + perheen luo Turkuun. Tästä tytöstä kuullaan vielä, onhan se kennelini sijoitusnarttu ja nätti/reipastyttö onkin!

Illalla lähtee sitten vielä viimeinen mukula Brufinn Groovy Country "Sören" isä Väinön ja Lauran luokse Hauholle.

Groovy-pentueen rekisteröinti on nyt myös valmis ja pentueen tiedot näkyvät KoiraNetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI30443/12&R=122

- rekisteripaperit ovat tulleet minulle myöskin kaikkien Groovy-pentujen osalta tänään perjantaina. Joten laitan niitä teille ensi maanantaina postitse tulemaan :)

Paljon on ystävät käyneet pentuja rapsuttelemassa. Tänään kävi siskontyttö Helmi vielä halaamassa Sören pennun ja tietysti kouluttamassa Brimin eikun siis PIM:iä. Pim: istu, paikka, mene! Pim nouda! PIM TÄNNE, MENE, HYPPÄÄ! Hyvin tuli komennot, kaikkea ei tainnut Brim ihan tajuta, mutta kiltisti seuraili Helmiä :)

Meillä on myös Ilo poika (Brufinn Cayenne Pepper) 10kk tämän viikonlopun hoidossa. Oikein mukava nuorukainen. Vähän tämä naishaaremi tuotti aluksi päänvaivaa pojalle: ihanat naiset. Mutta hyvin on ollut ja osaa rauhoittua, uskoo kivasti kun kielletään, helppo lenkillä (vapaana on juossut likkojen kanssa). Aika vaivaton tyyppi tässäkin laumassa. Hienosti Heidi on osannut pojan kouluttaa :) Sunnuntaina lähtee Ilo sitten takaisin omaan kotiinsa.

Sunnuntaina meillä on myöskin taas nome treenit. Viikko ja pirkandamit koittaa niin otetaan kenraalitreenit niille ketkä sinne osallistuu ja muiden kanssa sitten muuta treeniä :) Pieni muutos tuli Brufinn joukkueen kokoonpanoon kun Bona (Brufinn Bonavista) aloitti eilen juoksut. Bonan ja Jukan tilalle lähtee Hertta (Brufinn Bremen) ja Sari. Sunnuntaina nähdään.

Nyt näyttää myös siltä että suurimmalle osalle E ja F-pennuista käy paremmin pentutreffit ajankohdaksi 26.4 lauantai. Joten luultavasti pidämme treffit silloin. Palaan asiaan vielä ensi viikon aikana!

28. maalis, 2014