Kennel Brufinn

Blogi

Tämän viikonlopun aikana lähti 9/11 Elvin pennusta omaan kotiin.

Pentujen DNA testitulokset tulivat myös tälläviikolla ja osoittivat että:

  • Merjatuulian Mentävä On ”Väinön” jälkeläisiä on 4 urosta: tummansininen panta= Rock, pannaton= Punk, vihreä= Jazz ja musta= Country pantainen.
  • Upwards Up All Night ”Otton” jälkeläisiä ovat molemmat nartut: lila =Soul ja viininpunapantainen= Pop sekä 5 urosta: violetti= Metal, ruskea= Blues, oranssi=Reggae, vaaleansininen=Breakbeat ja beige=Swing pantainen

Sain siis molemmilta pojilta jälkeläisiä ja olen erittäin tyytyväinen siihen! Ehkäpä tätä kaksoisastutusta tulee kokeiltua toistekkin! Ja muuten edelliseen päivitykseen: emä Elvi voi nyt jo erittäin hyvin! Pentueen rekisteröinnin vain liikkeelle omakoiran kautta vasta perjantaina 21.3 joten nyt odotellaan kauanko kennelliitolla menee käsitellä sitä. Mutta rekisteritodistukset tulevat postitse jokaiselle omistajalle sitten kun ne kennelliitolta ensi saan! Labradorinnoutajakerhoon + Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä paikallisiin noutajakoirayhdistykseen on laitettu teidän pentuejäsenyydet menemään, toivotaan että nekin tulevat nopeasti!

Onnea matkaan:

1. v.sininen panta- Brufinn Groovy Breakbeat "Leo" & Sami, Ida, Pori

2. ruskea panta- Brufinn Groovy Blues "Nero" & Kimmo, Maria, Järvenpää

3. Beige/vihreänturkoosi panta - Brufinn Groovy Swing "Dino" & Gladis, Tervakoski - myöskin minun sijoitusurokseni :)

4. Pannaton - Brufinn Groovy Punk "Jare" & Elisa, Lasse, Renko

5. tummansininen panta - Brufinn Groovy Rock "Onni" & Kalle, Maija, Savonlinna

6. oranssi panta - Brufinn Groovy Reggae "Remu" & Maiju, Oulu

7. violetti panta - Brufinn Groovy Metal "Romi" & Mika, Mari, Hamina

8. viininpunainen panta - Brufinn Groovy Pop "Mocca" & Ani, Espoo

9. vihreä panta - Brufinn Groovy Jazz "Remu" & Jari perheineen, Hämeenkoski

- musta panta - Brufinn Groovy Country "Sören" lähtee ensi viikolla Väinö isän kaveriksi ja Lauran iloksi Hauholle

- lila panta - Brufinn Groovy Soul "Muru" lähtee ensi viikolla myös Jennin perheen iloksi Turkuun ja on myös kennelini sijoitusnarttu

  • nämä kaksi onneksi ilahduttavat minua vielä ensi viikon!

Groovy- pentujen uudet omistajat: Laittakaa paljon kuvia ja kuulumisia minulle pienten nappisilmien seikkailuista. Niitä on mukava lukea ja katsella kuvia myös kennelin facebook ryhmässä. Mukavasti ensimmäisistä vuorokausista on tietoa tullutkin, kiitos teille siitä! Muistakaa että minulle voitte soittaa ja kysyä hölmöltäkin tuntuvissa asioissa ja koulutus asioissa autan myös mielelläni! Rohkeasti yhteyttä jos joku asia painaa mieltänne!

- Pentue Suunnitelmat välilehteä päivitetty ja G-pentueen sivut valmiit. Pentueen kuvagallerian poistin jo, mutta videopätkät saavat olla tuolla vielä viikon verran, sitten nekin poistetaan -> ja annetaan tilaa uusille seikkailuille!

Onneksi selvisin pentujen luovutusrutistuksesta, nyt nimittäin flunssa päällä ja petipotilaana!

Mukavia uutisia tuli Korpilahden näyttelystä jossa B Dark Dance "Urho" & Kyllikki, B Dark Side "Osku" ja Mia kävivät poikien kanssa Junnuluokassa erittäin hyvin kääntymässä. Hienosti meni pojilla: Urho JUN-EH2 ja Osku JUN-EH3. Paljon Onnea omistajat. Kunhan pojat saavat kasvunsa loppumaan ja alkaa lihaksia tulemaan niin eiköhän ne ERI:t sieltä kehästä tule :)

Urhon arvostelu: Tuomari: Raimo Louhio, Suomi

"10 kk uros, joka erittäin hyvää tyyppiä. Hyvä uroksen pää. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Rungoltaan vähän kapea. Riittävä rintakehä. Normaalit kulmaukset ja liikkeet. Hyvä turkki"

Omat koirat alkavat olemaan jo "kypsiä" kun en juurikaan niiden kanssa ole kerennyt treenaamaan. Noh kyllä tässä vielä hiukan treenaamatonta aikaa tulee olemaan kun keskityn pääsemään kevään tenteistä läpi, mutta PirkanDamit tulevat huhtikuussa ja toukokuussa pitäisi olla jo taippareissa Brimin kanssa...saas nähdä mihin keretään. Onneksi on kesä ja syksy aikaa hakea niitä tuloksia ja voin hyvin jättää kevään kiireiden vuoksi väliin? Saa nähdä..

Joka tapauksessa olisi tarkoitus pitää toukokuussa Pentue treffit: E ja F-pennuille! Katsokaahan kalentereita miten teille sopisi esim lauantai 24.5? Taipparikurssi ja nomen ALO-kurssi aloitellaan myös toukokuussa! Ilmoitan siitä lähemmin, mutta ne teistä ketkä olette niistä kiinnostuneet niin laitelkaahan minulle viestiä!

HUOM HUOM!

Katsokaahan kaikki kasvattien omistajat Tapahtumat 2014 välilehti Tapahtumat 2014 + Ajankohtaista väilehti Ajankohtaista

- Labradorinnoutajakerhon NOU/NOME/WT- leiri 23-25.5 Pienkämäellä. Kaikki kiinnostuneet joukossa mukaan, ilmoittautuminen on alkanut. Myös lähimpien kasvattien kannattaa mennä vähintään kuunteluoppilaaksi!!

- E&F pentujen pentutreffit mahdollisesti 24.5 Hämeenlinnassa: kiinnostuneet ilmaiskaa itsenne!

- kasvateille toukokuussa taippari ja ALO-kurssi: kiinnostuneet ottakaa yhteyttä: katri.nevalainen@suomi24.fi

- vesipelastuskausi alkaa myös toukokuussa jos joku kasvateistani on kiinnostunut tulemaan tutustumaan lajiin niin ottakaa minuun yhteyttä: Hämeenlinnan seudun vesipelastuskoirat ry toiminta keskittyy Kanta-Hämeeseen!

- Heinäkuussa 18-20.7 Korpilahdella Lekking&Brufinn kenneltreffit kaikki halukkaat tuonne mukaan! Jokaiselle omantasoista koulutusta sekä kuuntelemalla/katsomalla oppii paljon. Huippukouluttajat mukana!

23. maalis, 2014