Kennel Brufinn

Blogi

Ensiksi mamma Elvin kuulumiset. 17.3 maanantaina jouduin viemään Elvin käymään eläinlääkärissä koska se lenkin jälkeen käpertyi sänkyyn ja tärisi. Mittasin lämmöt, kuumetta oli 39,7. Eläinlääkärissä lämpö oli jo onneksi laskenut, otettiin verenkuva. Tulehdusarvot koholla -> kohtu ultrattiin, mutta siinä tai nisissä ei ollut tulehduksen merkkejä. Elvi sai niskaan antibiootin ja pahoinvointilääkkeen. Kotiin saimme antibioottikuurin. Sitä ollaan tässä nyt pari päivää syöty muun ruuan mukana ja hyvin menee. Lämpö ja huonovointisuus on tiessään ja hyvä niin. Toivottavasti tulehdusarvot nyt laskevat, johtuivat ne sitten mistä vain, tämän antibioottikuurin myötä :/ Mutta Elvi voi taas ihan hyvin. Seurataan tilannetta.

Kaikki pennut ovat löytäneet omat kotinsa! Tästä pentueesta sijoitukseen lähtee uros: Brufinn Groovy Swing Gladiksen luo Tervakoskelle sekä narttu: Brufinn Groovy Soul Jennin perheen kotiin Turkuun.

Huhhuh. Pennut ovat sen verran rasavillejä, mutta toisaalta niiiiiin ihania että. Vaikka ikävä tuleekin niin kyllä alkaa olemaan jo minustakin aika muksujen lähteä tuhoamaan uusia kotejaan ;) Perjantaina ja lauantaina lähtee yhteensä 9 kappaletta ja sitten ensi viikolla viimeinen uros ja sijoitusnarttu. Tänään illalla ilmoitan viimeistään kuka lähtee kenellekkin.

Pentujen DNA testitulokset tulivat 1 pentua lukuunottamatta. Sen isä suurella todennäköisyydellä on Väinö (Merjatuulian Mentävä On) mutta laboratorio haluaa testata sen vielä uudelleen. Plaah, tämä kun tarkoittaa sitä etten saa rekisteröintiä käyntiin ennenkuin tämäkin tulos virallistetaan. Olin toiveikas että saan jo tällä viikolla laitettua rekisteröinnin menemään, mutta näyttää siltä että se ei onnistu. Heti kun viimeinenkin tulos tulee niin laitan paperit eteenpäin -> tässä voi nyt sitten kuitenkin kestää odotettua kauemmin. Laitan uusille omistajille kuitenkin heti pentujen rekisteripaperit tulemaan postitse kun ne kennelliitolta saan!

DNA testien tulokset, saimme kivasti jälkeläisiä molemmista isäehdokkaista:

  • Menjatuulian Mentävä On "Väinö": 4 urosta: musta pantainen, pannaton, tummansinipantainen ja suurella todennäköisyydellä tuo vihreä pantainen.
  • Upwards Up All Night "Otto": 5 urosta ja 2 narttua: violetti panta, ruskea panta, vaaleansininen panta, beige panta, oranssi panta urokset sekä viininpunapanta ja lila panta nartut

Nyt pentulaatikko ja meidän elämämme rauhoittuu hetkeksi. Keskityn kasvatteihin, omiin koiriin ja koulun loppuun viemiseen sekä uusiin haasteisiin työelämässä. Aikaisintaan ensi keväänä seuraava pentue suunnitteilla omassa kotonani.

19. maalis, 2014