Kennel Brufinn

Blogi

Elvin pennut täyttivät perjantaina 14.3 tasan 6 viikkoa! Ensi viikonloppuna kaikki sitten muuttavatkin omiin koteihinsa, nyyh. Ikävä näitä riiviöitä tulee!

Eilen kävi eläinlääkäriystäväni Heta Turunen tarkastamassa pennut. Terveitä ovat ja pallit löytyy kaikilta. Häntämutkia tai napatyriä ei löytynyt. Harmillisesti kuitenkin monella on tällähetkellä lievä yläpurenta, joten kasvuiässä näiden yksilöiden kanssa joutuu tekemään hieman hammasjumppaa. Tosin nuo lievät tapaukset luultavasti korjaantuvat kasvaessa, mutta kahdella oli sitten hiukan isompi ja nämä kaksi pikku ukkoa lähtevätkin sitten halvemmalla uusin koteihinsa. Lopullisia päätöksiä en kotien suhteen vielä ole tehnyt vaan odotan vielä polveutumis tuloksia josko ne alkuviikosta tulisivat ja saisin rekisteröinnin käyntiin. Olen alkuviikosta yhteydessä pennunostajiin. Aikataulullisesti kuitenkin pentujen hakuajat ovat seuraavat:

Pe 21.3

klo: 12.00 Pori

klo: 16.00 Järvenpää

klo: 18.00 Tervakoski

klo: 20.00 Renko

La 22.3:

klo: 10.00 Savonlinna

klo: 11.30 Oulu

klo: 14.00 Hamina

klo: 16.00 Espoo

Sijoitusnarttu lähtee viikolla ja parin uroksen hakijan kanssa vielä sovitellaan aikoja. :)

Pentujen kanssa on paljon ulkoiltu keväisessä säässä, tosin tänään la 15.3 olikin erilainen näku aamusta pihalla kun lunta oli tupruttanut oikein kunnolla: takatalvi? No vähän pennut sitä ihmettelivät, mutta reippaasti käytiin silti tarpeilla jo ulkona. Eilen kävimme myös loppuporukan kanssa Hämeenlinnan palolaitoksella tutustumassa autohallin erilaisiin pintoihin, tilaan ja ääniin. Ovat nämä kyllä reippaita vekaroita, päätä ei paljon huimannut kävellä metalliritilällä jonka alla oli 2m pudotusta.. Huhhuh mitä muksuja nämä ovatkaan aikuisina. Tänään la 15.3 kävi myös Otton (Upwards Up All Night) emänsä Rita Nygård (kennel Upwards) ja Fiin kennelin kasvattaja Outi Lammila pennut tarkastamassa. Sain myös seisotuskuvat siinä samalla kaikista otettua. Kiitos Rita ja Outi avusta ja näkemyksista!

Nyt on sitten viimeinen viikko muksujen kanssa käynnistynyt ja katsotaan mitä kaikkea kivaa ehditään vielä touhuamaan! Toivotaan kuitenkin että lumet sulaisivat nopeasti pois ja ulkoilua voisi taas harrastaa pidempiä aikoja!

Itselläni alkaa olemaan koulun, tenttien ja valmistumisen kanssa hiukan tukalat oltavat joten kaikki aika oikeastaan menee pennun hoidon lisäksi kirjojen ja laskimen parissa. Kesäksi olisin valmis insinööri, hui kauhia! Ja työt alkaa taas toukokuussa joten touhua tulee riittämään, kunhan kerkeisin vielä noita omia koiria treenaamaan ja kisaamaan! Siinähän sitä tähdättävää!

11.3.2014 Niin ja muuten Elvi mamma (Colas Elvie) täytti 11.3 tasan 2 vuotta. Onnea mussukka. Jauheliha makkarakakku maisui tytölle mainiosti!

15. maalis, 2014