Kennel Brufinn

Blogi

Perjantaina pennut täyttivät jo 5 viikkoa ja enää olisi siis vajaa 2 viikkoa kiivasta kasvun ja kehityksen aikaa. Pennut ovat nyt viime viikosta alkaen käyneet ulkona tarpeillaan ja hyvin ovat homman hokanneet, haluavat pitää sisätilat siistinä jos tilaisuus siihen suodaan. Fiksuja pieniä muksuja!

Sunnuntaina oli niin kaunis ilma että lähdimme köörin kanssa 2 osassa autoilemaan. Kävimme puolikkaan köörin kanssa anoppilassa jossa muksut pääsivät tutkimaan pihaa ja sisätiloja. Olipas paljon kaikkea kivaa tutkittavaa ja siellähän oli ihana pallo jota pennut reippaasti kantoivat suussaan. Toisen köörin kanssa saimme tilaisuuden käydä Hämeenlinnan paloasemalla tutustumassa paikkoihin kun isäni sattui olemaan juuri töissä. 6 pientä menninkäistä ja Elvi emä reippaasti tutustui uusiinpaikkoihin, kaikuviin tiloihin ja palomiehiin jotka olivat haltioituneita söpöistä ja rohkeista pennuista. Taisin kuulla pariinkin kertaa että onko kaikki pennut tosiaan jo varattuja :) Elvi tutki itsenäisesti jokapaikan ja sen jälkeen asettui ruokapöydän ääreen taukotilan tuolille istumaan ja kerjäämään leipää. Tällä viikolla on nyt sitten tarkoitus tehdä vielä toinen rundi kyseiseen paikkaan toisen joukon kanssa.

Hieno ja tasainen kööri tämä 11 porukka. Kaikki reippaita ja meneviä pentuja jo nyt. Autoilu ei ketään hirvittänyt ja kyllä oli väsynyttä porukkaa kun päästiin kotiin! Ihanat pienet mörrimöykyt! Perjantaina pennut eläinlääkärin tarkastetaan ja niille näytetään taas riistaa. Viikonlopun aikana testailen niitä myös ja sitten ensi viikon alkupuolella teen lopulliset päätökset kuka lähtee mihinkin.

10. maalis, 2014