Kennel Brufinn

Blogi

Maanantaina 3.3 meillä kävi eläinlääkäriystäväni Heta Turunen siruttamassa päälle 4 viikon ikäiset pennut, samalla jokaisesta pennusta otettiin poskisolunäyte isyystestejä varten. Näytteet lähtivät myös Elvi emältä ja isäehdokas Väinö:kin (Merjatuulian Mentävä On) oli tullut näytteenottoa varten kylään. Isäehdokas Otton (Upward's Up All night) näyte otettiin Vasaraisissa ja postitettiin myös maanantaina genoscopelle. Väinö pääsi näkemään myös muutaman mukulan, mutta eipä se oikein osannut pentuihin suhtautua mitenkään. Enemmän niiden emä Elvi kiinnosti ;)

Pennut eivät valtavasti tykänneet sirutuksesta, mutta "inhottava" kokemus oli onneksi nopeasti ohi. Poskisolunäytteen antoivat suurinosa ottaa aika kivuttomasti vaikka paikallaan ei ollut niin kiva pysyä.

Nyt odotamme tuloksia. Kahden viikon sisään tulevat ja tänää keskiviikkona 5.3 on näytteiden käsittely aloitettu. Tietysti mitä nopeammin tulokset tulevat sen parempi...mutta loppujen lopuksi ne tarvitaan vain rekisteröintiä varten. Mielenkiinnolla odotan josko poikia olisi molemmista isäehdokkaista. :) Ensi viikon perjantaina Heta tulee eläinlääkärintarkastamaan 6 viikkoiset mukulat, käymme myös autoajelulla, näemme toiseen kertaan riistaa ja pennut joutuvat testiin. Jokaisen oma koti päätetään sitten luovutusviikon alussa ja ilmoitan siitä jokaiselle että mikä pentu on kenellekkin :)

Ja tosiaan niinkuin kuvista voitte käydä katsomassa niin fasaania ja varista on jo nähty ja kaikki ovat olleet niistä kovin kiinnostuneita! Hieno homma, niitä nähdään pupun lisäksi vielä uudestaan ennen uusiin koteihin lähtöä. Pentulaatikko on nyt myös purettu, tilaa laajennettu ja pennuille on laitettu makuupaikaksi myös häkki johon kovasti jo tutustutaan. Kaikkie jännää siis päivittäin tapahtuu.

Nyt ovat kaikki pentujen tulevat omistajat käyneet meillä tutustumassa ja kivoja koteja on tiedossa. 1 poika on vielä vapaana, mutta eiköhän sillekin vielä koti löydetä :)

5. maalis, 2014