Kennel Brufinn

Blogi

Pääsin pitkästä aikaa nauttimaan laumalenkistä ystävieni kanssa. Ja sovittiin että otetaan nyt tavaksi tämän sorttinen lenkkeily/treenaus. Kuvassa on kasvattejani, Emilian koirat: Brufinn Merlot "Aamu" ja "Tyyne" Brufinn Escada sekä minulta Lekking After Myrsinia "Myra". Ja sitten ystävämme ja ongelmakoirakouluttajan (Hundaamo, Hämeenlinna) Anu Tuomen koirat: espanjanverikoira: Ilo, Suursnautseri Nero, portugalinvesikoira Puuma ja paimensekoitus Lempi.

Osa koirista on nähnyt aikaisemmin kertaalleen toisenta, osa oli täysin vieraita. Mutta koska tunnemme toisemme ja omat koiramme ei ongelmia ollut. Hyvin sujahti vieraat koirat yhdeksi laumaksi ja mukavaa oli lenkkeillä pari tuntia niiden kanssa metsässä kun koirat saivat tutkia maastoa ja juoksennella vapaana. Ah hermot lepäsi ja juttua riitti :)

Suvin Nalaa (Brufinn For Keeps) ja Emilian Tyyneä (Brufinn Escada) olenkin nähnyt useampaan otteeseen kun tässä lähellä asuvat ja mukavia mukeloita ovat. 28.2 perjantaina saimme järkättyä niin että näimme Tyynen, Nalan ja Mustiinan (Coriander's SummerWind) kanssa leikin ja perustottelevaisuuden merkeissä. Tyyne ja Mustiina tekivät pari noutoa ja sujuihan se..pientä hiomista tarvitaan, mutta vekarat ovat vasta 4kk kohta 5kk ikäisiä. Hyvin ovat molemmat Suvit saaneet tyttönsä (Nala ja Mustiina) haltuun. Tyyne oli minulla mukana kun Emilia ei paikalle päässyt ja ihana. Ihana on tämä tyttö!

1.3.2014 la Ulla (Demi kasvattini omistaja) järjesti B-pennuille tapaamisen Espoossa. Paikalle pääsivät minä&Brim sekä emä Myra, Ulla&Demi, Sari&Hertta sekä Merja&Rilla&Paukku Oulusta asti. Espoosta tuli myös Myran tuoreemmista jälkeläisistä joita siis Paukkukin on: Minna ja Miina. Sekä C-pennuista kävi Hippi ja Johanna hakemassa vahvistusta noutoihin. Oli niin antoisa päivä kaikinpuolin. Otettiin perustottelevaisuutta ja noutoja jokaisen tason mukaan. Pentusisaret Miina ja Paukku saivat leikkiä ja telmuta yhdessä. Toivottavasti myös muilla oli yhtä hauskaa kuin minulla ja saitte taas vinkkejä sekä intoa reenaamiseen! Iso Kiitos Ulla sinulle tämän järjestämisestä! Olette kaikki niin <3 Ystävät <3

5. maalis, 2014