Kennel Brufinn

Blogi

Kanta-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen vuosikokous 2014 takanapäin. "Myra" Lekking After Myrsinia saavutti "CROW CUP" NOME-kiertopalkinnon, vuoden 2013 KHN:n parhaana nome koirana. KHN:n johtokunta oli myös valinnut minut Suomen Noutajakoirajärjestön KHN:n 30v juhlavuoden (2013) kunniaksi lahjoitetun lahjakortin saajaksi. Olen sanaton: kiitos!

Pennut ovat perjantaina 21.2 täyttäneet jo 3 viikkoa! Nyt ne pikkuhiljaa siirtyvät kiinteään ruokaan joka maistuu hyvin. Ne ovat saaneet myös matokuurin ja niiden kynnet on leikattu toiseen kertaan. Myös ensimmäiset pennunkatsojat käyvät nyt viikonlopun aikana. Pentujen kuvia lisätty!

- Urospentu on vielä vapaana!

Myran tytär "Miina" Brufinn Follow Me oli meillä ma-pe hoidossa. Kyllä oli mukava pentu, tasapainoinen mukula. Se sopeutui meille tosi hyvin ja oli niin helppo että! En edes kerennyt huomaamaan että meillä 4kk ikäinen pentu talossa, niin hyvin Miina käytäytyi. Valloittava kirppu! Kävimme myös sisko Nalan (Brufinn For Keeps) ja serkku Tyynen (Brufinn Escada) kanssa leikkimässä tiistaina. Ja kyllä mukulat viihtyivätkin yhdessä.

Kivoja jälkeläisiä Myra on maailmaan jättänyt. Ja todella kiva seurata mitä niiden kanssa vielä saadaan aikaan!

22. helmi, 2014