Kennel Brufinn

Blogi

Elvin pennut ovat: Brufinn Groovy pentue ja nimet:

1. Brufinn Groovy Soul (varattu, narttu)

2. Brufinn Groovy Blues (varattu)

3. Brufinn Groovy Pop (varattu, narttu)

4. Brufinn Groovy Punk (varattu)

5. Brufinn Groovy Rock (varattu)

6. Brufinn Groovy Reggae (varattu)

7. Brufinn Groovy Breakbeat (varattu)

8. Brufinn Groovy Metal (varattu)

9. Brufinn Groovy Swing (varattu)

10. Brufinn Groovy ?

11. Brufinn Groovy ?

Vapaana:

Brufinn Groovy Funk/Folk

Brufinn Groovy Country

Brufinn Groovy Jazz

Brufinn Groovy Beatbox

Brufinn Groovy Rap

Vihdoin sain nimiteeman hahmotettua ja Groovy alun keksi ystäväni ja musiikkityylin idean siihen perään sain yhdeltä Elvin pennunvaraajalta. Varaajat voivat ilmoittaa minulle mikä olisi kiva nimi omaa pentua ajatellen. Pennun varaajat: Jos olette facebookissa niin laittakaa minulle kaveripyyntö -> liitän teidän kennel Brufinn suljettuun ryhmään!

- Vielä on 1 uros vapaana ja sijoitusnartulle etsin myös kotia!

Pennuilla on nyt kaikilla silmät auki vaikka niillä nähdäänkin vielä vain valoja ja varjoja. Ensi viikolla aloitellaan myös kiinteään ruuan maistelu, saas nähdä maistuuko.

Elvi voi myös hyvin ja sen eläinlääkäri kontrolli on huomenna, kuitenkin kuumetta ei ole, se on pirteä, erite ei haise ja sille maistuu hyvin ruoka ja juoma. Elvi myös hoitaa pentujaan hyvin, mutta huomenna ollaan taas viisaampia :)

Tänään reenailtiin nomea taas Turengissa muutaman kasvatin voimin. Hertta, Hippi, Nipsu, Aamu ja Myra olivat loistavia. myös sijoitusnarttuni Tyyne oli paikalla hengaamassa emä Aamun kanssa. Niin suloinen vaalea vipeltäjä, ihana! Parin viikon päästä toivottavasti pääsemme reenaamaan johdollani taas uudestaan. Ilmoittelen!

17.2 PÄIVITYS: Elvi kävi eläinlääkärissä kontrolli käynnillä ja kaikki näytti hyvältä, JEEEEE. Kaikki vaikutti siis normaalilta ja minä sain huokaista helpoituksesta. Pari Elvin pojista on eilen jo mötkähtänyt pentulaatikon ulkopuolelle -> pitää laittaa siis "portti" kiinni. Laatikon ulkopuolella ne sitten huusivat että missä on mamma...pienet hömpät. Jos tuo maailman valloitus aloitettaisiin kuitenkin vasta ensi viikon puolella, kiitos sanoo kasvattaja!

16. helmi, 2014