Kennel Brufinn

Blogi

Pentulaatikossa kaikki hyvin. Elvin pennut (Brufinn G-pentue) täytti eilen 1 viikon. Kovasti ne ovat kasvaneet ja kaikki jo melkein tuplanneet painonta. Kaikki 11 pentua voivat hyvin. Elvi on huolehtiva emä ja putsaa ja tissittää pentuja antaumuksella.

Elvin pojista 2 etsii vielä omaa harrastavaa ja/tai metsästävää kotiaan. Katsokaa ensin Pentue Suunnitelmat -> InFo ja Elvi&Otto&Väinö välilehdet!

Etsin myös toiselle nartulle yhteistyökykyistä sijoituskotia, mieluusti tietysti täältä Hämeestä. Näin pääsen auttamaan kaikella mahdollisella tavalla parhaiten uutta sijoituskotia korian koulutuksen jne suhteen.

Jos kiinnostuit tai haluat kysyä lisää:

katri.nevalainen(@)suomi24.fi (sulut pois) tai puh. 041 5494332 Katri Nevalainen

Kasvateista uutisia: Brufinn Barcelona "Demi" on testattu Brimin tavoin myös tappijalka terveeksi SD2: N/N. Hienoa!

Näyttää siltä että Mäntän talvinomeen ei tälläkertaa saada kenneljoukkuetta mukaan. Mutta PirkanDameihin on ollut useita kiinnostuneita. Sinne on yleensä harmittavasti saanut lähettää vain 1 joukkueen per kennel. Mutta ajattelin sitten vähintään toisen joukkueellisen maksaa koirakoita yksilökisaan sinne. Näin saadaan mahdollisimman moni sinne mukaan viettämään mukavaa päivää yhdessä :) Mukaan on lähdössä: Bona&Jukka, Urho&Kyllikki, Milli&Tanja... laittakaahan muutkin viestiä jos yhtään kiinnostaa!

8. helmi, 2014