Kennel Brufinn

Blogi

Ensiksi, Hienoja tuloksia kasvateille 1.2.2014 Hyvinkäältä, Labradorinnoutajien erikoisnäyttelystä. Tuomarit: urokset Richard Stafford, Iso-Britannia, nartut: Penny Carpanini, Iso-Britannia, pennut: Vanessa Malkmus, Saksa

lbn Brufinn Barcelona "Demi" - JUN-H (ikää yli 15kk)

lbn Brufinn Bloomington "Brim" - JUN-H (ikää yli 15kk)

lbn Brufinn Bremen "Hertta" - JUN-H (ikää yli 15kk)

lbu Brufinn Tempranillo "Nipsu" - KÄY-H (ikää yli 24kk)

lbn Lekking After Myrsinia "Myra" - KÄY-H (ikää yli 24kk)

muuten myös C-pentujen isä: lbu Lost And Found Brie sai KÄY-H :)

Nyt on kaikilla siis metsästäjän sertit ja näillä tuloksilla voidaan sitten tulevaisuudessa valioitua :) ;)

Brimin arvostelusta paras kohta: "Nice outgoing temperament and very jotakin soned ?.. movement"

Myran arvostelussa paras kohta: "Generally rather fine all through. Moves freely and with drive."

Pentuluokassa uroksissa 7-9kk olivat mukana myös 3kpl Brufinn D-pentua. (osallistujia 10kpl)

lbu Brufinn Dark Dance "Urho"

lbu Brufinn Dark Side "Osku"

lbu Brufinn Dark Knight "Diego"

Pennut eivät saaneet nauhoja, mutta arvostelut ja 4 parasta sijoitettiin. Osku oli hienosti luokan neljäs. Onnea Mia ja Osku! Myös Diego ja Urho olivat ihania ja komeita. Oli tosi kiva nähdä, harmi ettemme kerenneet enemmän pölöttämään!

Tässä Mialta saamani Oskun arvostelu:

“Nice 8 months old puppy; nice head, would prefer stronger muscle, nice reach of neck, lovely rear angulation, neet feet, needs to settle in, movement well presented”

Kyllikiltä Urhon arvostelu:

"Nice 8 months old puppy, correct shape of head, a bit round eyes, reach of neck is OK, a bit long in coin, good bone, compact feet, true labrador coat, moverment OK."

2.2.2014 Anna-Mari Matikainen "Ammi" (Kennel Helkyn), C-pentueen isän Lost And Found Brie omistaja järjesti Brufinn kasvateille taloetsintään (pelastushakua) tutustumisen porvoossa. Paikalle pääsivät: Nipsu&Markus, Aamu, Tyyne& Emilia ja Elina, Ilo&Heidi, Hippi&Johanna, Milli&Tanja, Mona&Marika. Kivaa oli ollut ja Ammi kehui kaikkia kovasti. Antoi paljon vinkkejä ja olivat muutenkin parantaneet maailmaa :) Kasvattaja itse: alias minä en päässyt paikalle valitettavasti, oli noita pentutouhuja täälä kotona.

Toivottavasti joku teistä innostuu enemmänkin. E-pentueen sijoitusnarttua: Brufinn Escada "Tyyneä" kehuttiin kovasti ja aina se lämmittää sydäntä kun tietää tehneensä joitakin oikeita valintoja.

Tästä oli tänään puhelimessa Ammin kanssa puhetta: Lukekaapa:

(Muistakaapa, että ei pelkästään koirapuistossa vaan muuallakin... Olkaa tarkkoja siitä mitä koiranne joutuvat kokemaan noin niinkuin oikeasti koiralauman yksilönä. Mulla on nykyään tapana mennä itse väliin aina, kun joku tulee"tutustumaan" mun koiriini. En odota, että omat koirani arvioisivat tilanteen vaan arvion teen minä.)

Elvin pennut syntyivät 31.1.2014 yöllä. Synnytys kesti yhteensä melkein 14 tuntia ja siihen päälle 12 tunnin avautumisvaihe..että olihan meillä urakka! Elvi teki sitten ennakko odotuksista huolimatta iiiiisoooon pentueen. Tällähetkellä laatikossa tuhisee 11 suloisen ruskeaa pentua. 9urosta ja 2 narttua. Muutama urospentu on vielä vapaana! Kuvia ja kuulumisia päivitetään Pentue Suunnitelmat välilehden alle ja sieltä löytyy Elvin&Otto&Väinö välilehti josta löytyy koko pentueen tiedot. Nyt rauhoitutaan hoivaamaan pentuja ja emää ja kirjoitellaa kuulumisia ja laitetaan kuvia taas myöhemmin :)

2. helmi, 2014