Kennel Brufinn

Blogi

12.1 sunnuntaina pidettiin toiset nome treenit tänä vuonna. Paikalle pääsi 8 kasvattia sekä omat koirat. Brutuskin vieraili paikalla samoin pikku Mustiina (Coriander's Summerwind). Pitkät treenit oli -10 asteen pakkasessa, mutta oli myös kivaa. Glögiä ja piparia oli taas kaikille lämmikkeeksi.

Oli kiva huomata että koirien kanssa oli tehty töitä ja muutaman kasvatin palautusongelmat olivat hävinnet kuin tuhka tuuleen :) Kaikki nuoret koirat noutivat mielellään ja palauttivat omistajilleen. Tottakai hiottavaa on aina, mutta kyllä oli kiva huomata kuinka aktiivisia kasvatin omistajani ovat. Kyllä teitä kouluttaa jatkossakin mielellään. Kiitos kaikille jotka pääsi paikalle. Ensi sunnuntaina pidetään näillä näkymin seuraavat treenit jos ei hirveästi yli -10 asteen pakkasia tule. Sitten on 2 viikon tauko, omien synttäreiden ja tenttirupeaman takia :) Laitan ilmoittautumisen taas faceen kennelin omaan ryhmään ja voitte sieltä ilmoittautua. Jos et ole facessa ja haluat mukaan niin laita tekstari/s-posti niin pidän myös sinut ajan tasalla missä tapahtuu ja milloin ;)

Kuvia reeneistä on tässä blogissa (3 edellistä "kirjoitusta" treenit 12.1)

Elvillä (Colas Elvie) on raskautta takana 43 vuorokautta ja pikkuhiljaa maha pyöristyy. Nälkä on tytöllä kokoajan kova ja pissallekkin pitä päästä jo usein! Vielä odotellaan kuun vaihteeseen että pienokaiset tulevat maailmaan. Enää ei Elvin kanssa reenailla, mutta lenkillä se vielä tallustaa reippaasti muiden mukana. Elvin tiineyskuva lisätty Pentue Suunnitelmat välilehdelle!

13. tammi, 2014