Kennel Brufinn

Blogi

E ja F- pennut ovat kotiutuneet hyvin. Omistajilta on tullut mukavia kuulumisia ja kuvia miten arki on lähtenyt käyntiin. Kiitos kuulumisista kaikille! Tein valokuva galleriaan kasvateille oman kansion mihin laitoin kuvia joita olen kasvateistani saanut tai itse ottanut. :) Lisää kuvia ja kuulumisia otan mielelläni vastaan.

Jonkin verran on tullut myös kysymyksiä arkitottelevaisuudesta ja noutajan rodunomaisesta koulutuksesta ja olenkin pyrkinyt niihin vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Videoita aiheesta voi nähdä esim. Brufinn kennelin facebook sivuilla - jos et ole siellä vielä niin laita minulle kaveripyyntö niin liitän sinut sinne mukaan!

Eilen, sunnuntaina 5.1 pidin ensimmäiset yhteiset treenit pitkään aikaan. Paikalle pääsi A, B, D ja E- pentueista kasvatteja. E-penteen Tyyne toimi lähennä maskottina, ihana pieni reipas pentunen :) D- pennuista oli Urho ja Osku joille teimme muutaman noudon, Urho on hyvässä yhteistyössä Kyllikin kanssa, Osku on hyvin vilkas, ja se tarvitsee aina hiukan rauhoittumista ennenkuin hommat alkaa sujumaan. Kyllä se siitä vielä Mia ja Osku. A-pennuista oli Nipsu Markuksen kanssa. Nipsulle tehtiin lähinnä malttitreeniä ja vain yksi nouto koska poika tuppaa kuumumaan nollasta-sataan hetkessä ;) B pennuista oli Hertta Sarin kanssa ja minä Brimin. Hertan kanssa tehtiin muutama nouto ja loppua kohden kokoajan parani -> kyllä se siitä! Myralle otin lähinnä pillitottelevaisuutta koska se on nyt hiomisen alla :) Kiitos kaikille reeniseurasta ja eväistä: ihania joulutorttuja, pipareita ja suklaata, kahvia ja glögiä. Ei ollut kyllä huonot treenit nämä!!

Pyrin jatkamaan näitä jokaviikkoisina ja sunnuntai taitaa olla ihan sopiva päivä. Ilmoitan reeneistä lähinnä Facebookin kautta, jos haluat mukaan etkä ole facessa niin laita minulle viestiä niin ilmoitan toista kautta ajankohtia ja paikkoja!

Heinäkuun kenneltreffit!!

Kouluttajat on nyt julkaistu ja lisätiedot löytyvät Tapahtumat 2014 välilehdeltä. Hinnat julkaisen ja sitovat ilmoittautumiset otetaan vastaan myöhemmin.

Mäntän talvinome 22-23.3 Jämsässä!!

Lähetän tänne kenneljoukkueen (3 koirakkoa ALO-VOI luokista) jos sellainen saadaan kasaan. Maksan osallistujien osallistumismaksut: A ja B-pennuista joukkue?? Ulla&Demi?, Emilia&Aamu? Nipsu&Markus? Eve&Nella? Kiinnostuneet laittakaa viestiä ilmoittautuminen tuonne alkaa helmikuun puolella!!

5.4.2014. Pälkäne PIRKANDAMIT

Tämä mukava leikkimielinen dameilla tehtävä koe, sopii kaiken tasoisille, tarkoitettu nuorille koirille. Tehtävinä on yleensä ollut kakkosmarkkeeraus ja linja sekä hakua. Jos kenneljoukkue saadaan aikaan niin maksan joukkueen osallistumismaksut. Yksilö kisaan voi lähteä vanhemmankin koiran kanssa (A-pennut) Joukkueen koirien tulee olla alle 22kk. Tähän sopisi hyvin B-pennut? Kiinnostaako?

Elvi synnyttää pienen pentueensa tammikuun lopussa. Se on siis tiine :) Otan alustavia varauksia näihin vielä vastaan. Elvi on nyt kovin nälkäinen ja hellyyden kipeä. Odotan innolla näitä pieniä ruskeita mussuja maailmaan. Näiden jälkeen kenneli hiljenee vähintään vuodeksi pentujen osalta. Jatkamme kasvattien kanssa reenien merkeissä. Vuoden lopussa on pentueen kuvattu ja näemme onko kasvateissani mahdollisia jalostuskoiria myös tulevaisuudessa.

Geenitestituloksia tuli alkuviikosta:

Brufinn Fire Cracker: EIC, PRA ja SD2 kantaja.

Brufinn Escada: PRA ja SD2 kantaja, EIC terve

Ja A sekä B-pennut: Hyvinkään näyttely 1.2.2014

13.1 loppuu ilmoitautumisaika näyttelyyn. Jos tavoittelette tulosta niin tuonne kannattaa ehkä lähteä kokeilemaan. Brim ja Myra lähtee minulta! D-pennuista oli pentuluokkaan ainakin Urho ja Osku tulossa. A-pennuista: Nipsu&Markus, Aamu&Emilia?? B-pennuista: Demi&Ulla, Hertta&Sari?? :) Tarvittaessa voin esittää kasvattini, opettakaa koiranne kuitenkin seisomaan ja antamaan vieraan ihmisen käydä ne läpi, katsoa hampaat :)

6. tammi, 2014