Kennel Brufinn

Blogi

Hyvää Uutta Vuotta 2014 ystäville ja kasvattieni omistajille! Kiitos kaikille upeasta vuodesta 2013! Ensi vuoteen pää korkealla ja häntä pystyssä. Toivottavasti mahdollisimman monen kasnsa nähdään kursseilla/kennel treffeillä ja kokeissa :) Ottakaa vuoden vaihde rauhaksiin ;)

KennelTreffit 18-20.7.2014 Korpilahdella!!

Heinäkuun 18-20.7 pe-su viikonloppu pidetään Brufinn ja Lekking kenneleiden yhteiset treffit Korpilahdella - Surkeenjärven matkailutilalla. Kouluttajien kyselyt ovat käynnissä ja paketin kokonaishinta muodostuu myöhemmin. Laittakaa kalentereihin ylös. Koulutusta on kaikentasoisille nome painotteista, mutta myös pennuille ja nuorille oman tasoista. Kaikki olette lämpimästi tervetulleita viikonloppuun! Majoitus löytyy koko viikonlopuksi.

Our kennen meeting has been just decided to arrange on 18.-20. July in Central Finland, in Surkeenjärvi Matkailutila (http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/), which has great facilities for it! I will post more information in January. Mark your calendars already now

Laittakaa siis päivämäärä kalentereihin ylös ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee koiriensa ja perheensä kanssa paikalle :) Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen lähempänä tapahtumaa.

29.12 Koirien treenauskausi on vihdoin alkanut. Rapakunnosta kisakuntoon 2014 on siis käynnissä. Myra, Elvi ja Brim ainakin nauttivat. Elvi menee torstaina 2.1 ultraan ja tiedetään jatketaanko reenailua vai jääkö se mammalomalle. Mutta kävi miten kävi Elvin kanssa niin huhtikuun jälkeen ei kenneliin ole luvassa pentuja vähintään vuoteen. Nautimme yhteisista treenihetkistä omien ja kasvattien kanssa! ------> 2.1.2014 Päivitys: Elvi ultrattu tiineeksi, pieni pentue tulossa. Otan alustavia urosvarauksia vielä vastaan. katri.nevalainen(@)suomi24.fi tai puh. 041 5494332 iltaisin

29. joulu, 2013