Kennel Brufinn

Blogi

Eläinlääkäri Heta Turunen kävi tänään tarkastamassa pentueen. Kaikki olivat terveitä! Oikeat purennat, ei häntämutkia, ei napatyriä ja ainokaisella pojalla oli myös molemmat pallit. Sunnuntain pentutestaus vielä ja nämä energiset riiviöt ovat valmiita valloittamaan maaaaailman!

Pentueessa on 1 narttupentu kotia vailla. Pidin sitä viimeiseen asti vapaana ajatuksena jos kuitenkin jätän itselle tai sijoitan toisen tytön. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne kotona etten voi mitenkään tästä pentueesta pentua kotiin jättää vaikka mieli kuinka tekisi. Niin kivoja nuo kaikki nartut ovat!

Jos siis olet metsästys ja/tai harrastuskaveria/ työkoiraa vailla niin täällä olisi hyvin toimintakykyinen yksilö tarjolla. Luovutus 17.12.2013 alkaen -> (pennut 7 viikkoisia)

Yhteydenotot: Katri Nevalainen puh. 041 5494332 tai katri.nevalainen (@) suomi24.fi

Käväisin tänään perjantai 13 päivä helsingin messukeskuksessa perinteisellä näyttelykeikalla. Tuli seurattua hetki cairnterrieri kehää sekä labradorinnoutajia. Kuitenkin antoisimmat hetket löytyivät shoppailun parista. Nyt olin päättänyt että voin ostaa tietyllä summalla jotakin kivaa koira aiheista taidetta tai muuta vastaavaa kotiini. Ja tuli sitten ostettua ihana rautainen labradorinaulakko ja tervetulo kyltti sekä puinen labbiskello seinälle. Oih. Minun joululahjani ovat tässä. Koirillekkin tuli ostettua vetbedit sekä iiiisoja luita. Ruokaa olisi ollut myös hyvin tarjouksessa joten hiukan harmittaa että en ollut autolla liikenteessä, mutta toisaalta nyt selvisin sitten "pienellä" laskulla :) Pieniä iloja elämässä!

13. joulu, 2013