Kennel Brufinn

Blogi

Myran (Lekking After Myrsinia) ja Kimin (FIN KVA Rhypyker Eros Of Hietsun) pennut täyttivät eilen 6 viikkoa, sen kunniaksi ne mikrosirutettiin. Eilen niitä myös hieman testailtiin vieraassa ympäristössä, sunnuntaina 15.12 tulee Veera Pelkonen vielä tekemään koko pentueelle räätälöidyn pentutestauksen ja se pidetään myös pennuille täysin vieraassa ympäristössä.

Tänään pennut pääsivät autoilemaan. Kävimme koko köörin ja emä Myran kanssa paikallisessa Mustissa ja Mirrissä kääntymässä. Jokainen pentu tuotiin yksin liikkeeseen katsomaan maailman menoa. Toisilla kesti hiukan kauemmin kuin toisilla lähteä liikkeelle tutkimaan paikkoja, mutta jokainen uskalsi kuitenkin liikkua ja tutkia ympäristöään sekä erityisesti ihmiset olivat kivoja. Kiitos Emilialle avusta myös F-pentujen kanssa. Myös Tyyneä (Brufinn Escada) pitää tulla heti katsomaan kun nämä pennut lähtevät maailmalle, sen verran Emilia on sitä riiviöksi kuvaillut ;)

Perjantaina minun on tarkoitus käväistä messarin näyttelyssä ja iltasella pennut eläinlääkärin tarkastaa Heta Turunen. Lauantaina haen Coriander's Summerwind:n "kotiin". "Must" tulee minulle viikoksi ennekuin se muuttaa sijoituskotiinsa Suvin luokse Lammille. Pääsen samalla katsomaan minkälainen veijari "Mustiina, Must" todella on. :) Sunnuntaina on tosiaan F-pentueen pentutestaus ja sen, sekä koko 7 viikon mitä noita mussuja olen tässä katsonut, perusteella valitsen sitten jokaiselle murulle oman kotinsa. Pennut rekisteröidään sitten maanantaina juuri ennen kuin ne lähtevät omiin koteihinsa. Viimeinen viikko menee nopeasti noiden riiviöiden kanssa!

Pian pian pääsen minäkin vihdoin hiljentymään joulun odotukseen..

11. joulu, 2013