Kennel Brufinn

Blogi

Myran ja Kimin jälkikasvu täyttää ensi viikon tiistaina 10.12 jo 6 viikkoa. Sen kunniaksi niillä on luvassa sirutus, perjantaina eläinlääkärintarkastus ja pentutestaus. Pennut rekisteröidään viikonlopun aikana. Niiltä on leikkailtu taas kynsiä. Kovia ovat touhuamaan, voin kertoa. Huomenna seikkaillaan autossa, käymme autoilemassa ja tutustumme 3 kerran riistaan. Tällä kertaa esillä on kani, fasaani ja varis. Joten uusia kuulumisia luvassa myös ensi viilolla.

Tulipa mussukoista otettua jouluisia kuviakin viikonlopun aikana. Kyllä ne ihan onnistuivat, pennut pysyivtä hetken paikoillaankin :) Tosin parempi kamera pitää kyllä ehdottomasti hankkia lähiaikoina..

Vielä etsin Myran pojalle jonka nimeksi tulee Brufinn Free Mind harrastavaa ja kilpailevaa kotia. Ihan vain koti/metsästyskoiraksi en sitä myy. Sen verran lupaava uros se on luonteeltaan! Odotan myös Myran tyttären osalta vastausta, sekin voi mahdollisesti olla vielä vapaana. Jos kiinnostuit laita minulle ensi sähköpostia jossa kerrot itsestäni ja mihin käyttöön koiraa etsit. Katsotaan voisiko poika sopia teille. Kiire minulla ei sen sijoituksen/myymisen kanssa ole. Yhteystiedot: katri.nevalainen(@)suomi24.fi (<- sulut pois)

Kasvattini Brufinn Curry "Milli" (ikää 6kk) oli hoidossa meillä ma-pe. Joten tyttönen on nyt jo lähtenyt takaisin omaan kotiinsa Lahteen. Oikein mukava ja sopeutuvainen oli tämä Nellan ja Brien tytär. Hyvin tuli laumani kanssa juttuun eikä ollut mitään ongelmia kotona tai lenkillä sen kanssa. Brimistä ja Millistä tuli parhaat kaverukset, johtunee molempien lapsellisuudesta :) Milli pärjäsi hyvin myös Myran pentujen kanssa -> ei ollut mitään ongelmia. Ihana huomata että myös omistajat ovat onnistuneet koiransa kasvatuksessa. Sillä minä teen vain sen alkutyön täällä kotona pentujen ensimmäiset 7 viikkoa, loppu on sitten kiinni jokaisesta omistajasta. Milli on ehdottomasti tervetullut hoitoon uudestaankin!

8. joulu, 2013