Kennel Brufinn

Blogi

E-pennut muuttivat omiin koteihin ja hyvin on tietääkseni kaikilla lähtenyt arki käyntiin, osa on kerennyt laittaa jo ensimmäisien päivinen kuulumisia ja kuvia. Kiitos niistä! Kyselkää jos jotakin askarruttaa tulee!

F-pennut täyttivät tänään 5 viikkoa, niitä odottaa sirutus, eläinlääkärintarkastus, pentutestaus ja tekisteröinti ennen uusiin koteihin lähtemistä. Aikamoisia villiviikareita ovat <3 Ne syövät nyt täysipainoisesti kiinteää ruokaa ja ovat päässeet jo osaksi laumaa, nyt on talo taas vilinää täynnä. Ulkonakin on piipahdettu jo pariin otteeseen. Niistä on uros ja mahdollisesti narttu vielä omaa harrastavaa ja kilpailevaa kotia vailla! Kiirettä kotien löytymisellä ei ole.

Kennelin sijoituskoiriin liittyy viikon parin päästä Coriander's Summerwind "Must", muuttaa Suvin kotiin Lammille. Tyttö on mielenkiintoisesta yhdistelmästä näyttely ja käyttölinjaa. Katsotaan mitä "Mustiinasta" kasvaa.

Elvi on nyt astutettu. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Elvi kaksoisastutettiin kahdella nuorella uroksella. Molemmat astutukset olivat luonnollisia. Väinön lisäksi käytin Ottoa. Väinö ei ensikertalaisena meinannut päästä puuhiin ja kävimme Otton luona Elvin kanssa. Otto ei kauaa miettinyt ja hoiti homman. Väinö astui Elvin sitten kuitenkin kun kotiin pääsimme ja annoin astua -> Hieno homma. Täpärälle astutushetket menivät, sillä Elvin proge oli eilen jo hurjat 11,9 joten nyt vain toivomme että pentuja saadaan maailmaan. Elvi ultrataan tammikuussa. Jos nyt ei tärpännyt niin Elvi astutetaan kesällä 2013 uudestaan. Jos pentuja tulee niin DNA testaamme pennut jotta tiedämme kumman isän pentuja joukossa on, jos vaikka molempien :) LISÄTIETOJA PENTUE SUUNNITELMAT välilehdellä

4. joulu, 2013