Kennel Brufinn

Blogi

 

 

 

 

 

 

 

Brufinn E-pennut lähtivät omiin koteihinsa pe-su:

"Sissi" lbn Brufinn Euphoria, Jyväskylä

"Kirva" lbu Brufinn Egoiste, Nokia

"Heta" lbn Brufinn Emotion, Pieksämäki 

"Elli" lbn Brufinn Everose, Helsinki

"Milo" lbu Brufinn Emporio, Ruokolahti

"Tyyne" lbn Brufinn Escada, Hämeenlinna

"Taru" lbn Brufinn Eternity, Virolahti

"Elsa" lbn Brufinn Eden, Yli-Kannus

 

Onnea matkaan rakkaat <3

Osa on jo nyt kerennyt lähettämään ensimmäisen vuorokauden kuulumisia ja kuvia. Ihanaa, kiitos. Hyvä että kaikilla on arki lähtenyt käyntiin. Paljon Onnea mussujen kanssa ja ottakaa heti yhteyttä jos tulee kysyttävää jne.. Muistakaa myös narttujen kanssa että ulkona ei istuskella ja pikaiset pissitykset. Tytöille kun tulee niin herkästi pissatulehdus joka voi olla pitkäkin vaiva.

 

Myran pennut ovat siirtyneet nyt olohuoneeseen ja talossa vallitsee tällähetkellä mukavan rauhallinen tunnelma....ensi viikolla voipi olla F-pennuissakin jo sen verran vilskettä että helisemässä ollaan. Mutta vielä ne ovat kovin kilttejä, syövät, nukkuvat, ja hereillä olo aikanaan ovat hetken tutkimusmatkailijoita ja riehuvat. Suurimmanosan aikaa vielä kuitenkin nukutaan!

 

Eilen vietimme myös KHN:n joululounaan jälkeen extempore "pikkujouluja" lähimpien kasvattien omistajien kanssa jotka olivat KHN:n lounaalla. Emilian (Aamun ja Tyynen omistaja), Markuksen (Nipsun omistaja) ja Sarin (Hertan omistaja) kanssa vietimme iltaa Emilian luona Hämeenlinnassa rupatellen koirapainoitteisia juttuja sekä nauttimalla hyvää viiniä ja ruokaa. Jospa ensi vuonna ihan järjestäisi Kennel Brufinn illanvieton niin mukavaa kasvattieni omistajien kanssa on viettää aikaa. Olette kaikki huipputyyppejä!

1. joulu, 2013