Kennel Brufinn

Blogi

Aamun ja Jörön pennut on nyt sirutettu ja nimetty. Rekisteröiminen tapahtuu ennen luovutusta. Pentutestaus, eläinlääkärin tarkastus ja kotien päättäminen kunkin pennun osalta tapahtuu viimeisellä viikolla.

pojat:
sininen panta: Brufinn Emporio
vihreä panta: Brufinn Egoiste

keltaiset tytöt:
vaaleanpunainen panta: Brufinn Everose
violetti panta: Brufinn Escada

mustat tytöt:
punainen panta: Brufinn Euphoria
keltainen panta: Brufinn Eden
oranssi panta: Brufinn Eternity
lila panta: Brufinn Emotion

Pennut ovat nyt päässeet ulkoilemaan päivittäin ja tarpeet tulee tehtyä myös aika mukavasti jo ulos. Nyt on myös koko asunto päivisin käytössä ja muuhun laumaan on urakalla tutustuttu. Pennut ovat haltioissaan kun joka puolella on mukavia aikuisia koiria joita kiusata ja joiden kanssa leikkiä! Ja eteisessä olevat isojen koirien pedit ovat luksusta -> sinne niitä tipahtelee nukkumaan :)

Aamu on suhtautunut hyvin pentujen liittymiseen koko laumaan, se katsoo sivusta kun Elvi ja Brim leikkivät muksujen kanssa. Nasu ei niinkään leiki, se katselee sivusta, komentaa tai lähtee pois jos pennut häiritsevät sitä liikaa. Välillä Aamu itse myös intoutuu hammastelemaan jonkun lapsosensa kanssa (=leikkimään), mutta nyt se jakaa mielellään vastuuta myös muille. Myran ja Aamun välillä ei ole mitään kitkaa pentujen kanssa. Eilen Myra sitten antoi eteisessä pörräävien pentujen imeä myös omista nisistään, siinä ne sitten Aamun kanssa imettivät Aamun pennut puoliksi. Touhua täälä siis riittää yllinkyllin. Ei mene kauaa niin myös Myran pennut tulevat pentulaatikosta pihalle, haukahduksia ja leikkiä on jo lyhyitä sessioita joka päivä. Ensi viikolla tutustutaan taas riistaan ja eiköhän me saada nuo rekisteripaperitkin kennellliitolta. Mutta onneksi meillä on vielä 2 ihanaa viikkoa ennen Aamun ja Jörön möttiäisten muuttoa omiin koteihin. Mitenhän niistää malttaa ollenkaan luopua vaikka aivan ihanat kodit on kaikilla <3

17. marras, 2013