Kennel Brufinn

Blogi

Brufinn C-pennuilla oli eilen pentutreffit Tervakoskella. Mukaan pääsi kaikki 5 pentua, sekä pentueen isä: Lost And Found Brie "Brie" Ammin kanssa ja pentueen emä: Brufinn Carmenere "Nella" Even kanssa. Oli paikalla tietysti myös pentueen täti taika ja emänemä: Tuikku (Evening's Kind Kybele)

Teimme verijäljen jokaiselle pennulle ja lopuksi pennut saivat riukkua pihalla. Oikein mukavia lapsosia on Brie&Nella saaneet aikaiseksi. Riistaviettisiä ja yhteistyöhaluisia muksuja.

Kiitos kaikille!

Olipas taas mukava nähdä ja ensi vuonna otetaan uusiksi. Olisi mukava ollut viettää enemmänkin aikaa herkullisten ruokien, hyvän seuran ja mukavien koirien kanssa, mutta minun piti kiiruhtaa Hämeenlinnaan tapaamaan E-pentueen tulevia omistajia.

Tämän viikonlopun aikana on nyt tavattu yhtä ostajaa lukuunottamatta kaikki E-pentueen tulevat omistajat. Oikein mukavia koteja pennuille luvassa ja nyt vain katsotaan minkälaisia mukuloita noista kasvaa :) Kiitos kaikille käynnistä ja ollaan yhteydessä!

F-pennuilla tulee tiistaina 2 viikkoa ikää täyteen. Kaikilla on avautuneet silmät ja omilla tassuilla opetellaan haparoivin askelin tassuttelemaan. Siitä se lähtee!

10. marras, 2013