Kennel Brufinn

Blogi

Aamun (Brufinn Merlot) ja Jörön (Lekking After Grumby) pennut täyttivät eilen 1.11.2013 tasan 3 viikkoa. Ne ovat siirtymässä pikkuhiljaa kiinteään ruokaan ja meno kiihtyy päivä päivältä pentulaatikossa. Koirat ovat muuteen siistejä olentoja jos niille antaa siihen vain mahdollisuuden. Pentulaatikon toinen puoli on nyt vuorattu sanomalehdillä ja toiselle puolelle on laitettu pehmeitä lakanoita nukkumista varten. Kaikki kakat ja suurin osa pissoista tulee pennuilta jo sanomalehti puolelle ja näin "pesä" pysyy puhtaana. Fiksuja mussukoita!

Laatikon suojareunat ovat osoittautuneet myös pentujen mielestä oivaksi nukkumapaikaksi. Ne kiipeävät jo aika keposesti "orrelle" nukkumaan. Pian ne tulevat laatikosta jo yli joten nyt viikonlopun aikana reunat poistetaan laatikosta :) Pennut ovat nyt päässeet myös 3 päivänä (aina laatikon siivouksen ajaksi) olohuoneeseen vapaaksi ja pikkuhiljaa myös olohuoneessa uskalletaan ottaa tutkivia askelia. Voin vain kuvitella mitä se meno on 2 viikon päästä...

Myran (Lekking After Myrsinia) ja Kimin (FIN KVA Rhypyker Eros Of Hietsun) pennut kasvavat kovaa vauhtia. Pentujen syntymäpainot olivat 400-505g ja nyt vuorokaudella 4 ne kaikki painavat 620-790g. Maitoa siis riittää ja pennut kyllä käyvät maitobaarissa. Myra hoivaa pentujaan todella hyvin. Emä ei poistu pentulaatikosta kuin pissalle ja syömään. Se nauttii mamma ajasta täysin siemauksin. Ihana Myra!

3. marras, 2013