Kennel Brufinn

Blogi

Myran ja Kimin pennut syntyivät viimein. Synnytys oli pitkä ja raskas meille molemmille. Viimeinen pentu jouduttiin leikkaamaan ulos, syykin sitten selvisi. Tämä viimeinen pentu oli epämuodostunut (pöhö pentu) joka ei olisi mitenkään tullut kokonsa ja muotonsa puolesta normaalisti ulos. Onneksi se oli/tuli viimeisenä. Kiitos taas Hattulan Univetin väelle avusta. Maailmaan saatiin normaalia reittiä 7 terhakkaa ja hyvin voivaa pentua. Ne ovat kaikin puolin täysin normaaleja. Myra selvisi leikkauksesta hyvin ja hoitaa ensiluokkaisesti jälkikasvuaan. Se ei poistu pentulaatikosta kuin tarpeilleen ja syömään. Ruoka maistuu sille hyvin ja se on pirteä, eikä siinä näy merkkiäkään että tämä narttu olisi juuri leikattu. Myra vaan on mahtava koira!

Myran kanssa tuhisee siis nyt: 6 mustaa narttua ja 1 musta pikku prinssi. Pennut ovat jo saaneet lisää painoa ja kaikki on hyvin. Ne olivat syntyessäänkin aika suuria, kaikki yli 400grammaisia, huh! Sukupuolijakauma oli hiukan erikoinen tässä tapauksessa, mutta ihanaa että syntyi 7 terhakkaa pentua.

Pennun varaajiin otan yhteyttä viimeistään viikonlopun aikana. Nyt vielä lepäämme ja katsomme että kaikki varmasti selviävät näistä ensimmäisistä päivistä.

Aamun ja Jörön pennut ovat huomenna 3 viikon ikäisiä, aika mahtavia tyyppejä! Ne jo hiukan leikkivät ja touhuavat laatikossa. Laidankin yli on jo yritetty, mutta maailma avartuu niille vasta ensi viikolla. Eilen ne saivat ensimmäiset jauhelihapallukat ja hyvin maistui, olisivat varastaneet lisääkin RIIVIÖT! Ensimmäinen matokuuri on luvassa myös huomenna ja ehkäpä 3 kerran myös kynsien leikkuuta. Ihania mussukoita! Kuvia niistä päivitän valikuvagalleriaan -> Brufinn E-pentue osioon. Niiden tulevat nimet on nyt myös päätetty ja löytyvät Pentueet alta: Brufinn E-pentue!

31. loka, 2013