Kennel Brufinn

Blogi

Tänään vietimme mukavan päivän Dark-pentujen (e: Evening's Kind Kybele "Tuikku" i: FI JVA Middle River's All By My Self "Jopi") kanssa Labradorinnoutajakerhon vuosittaisessa Puppy ja Veteran Show:ssa Hyvinkäällä. Paikalle pääsi 7/9:stä Dark-pennusta ja niistä 6 osallistui vielä näyttelyynkin.

Iso Kiitos aktiivisille kasvattieni omistajille. Hyvin tasainen ja mukavan näköinen sakki tänä Brufinn Dark- pentue. Pennut "kisasivat" penturyhmässä 1 ja hienosti pojilla sekä Nellillä meni. Osku (Brufinn Dark Side) sijoittui kyseisessä luokassa sijalle: 5 ja Diego (Brufinn Dark Knight) laittoi vielä paremmaksi ollen ryhmän sijalla:2. Paljon Paljon Onnea. Muut eivät sijoittuneet mutta saivat kokemusta ja käyttäytyivät koko päivän hienosti.

Oman ryhmämme päätyttyä otimme kaikista profiilikuvat ja pääkuvat sekä koko kööristä yhteiskuvan. Kreetta oli päässyt myös pentueen emän Tuikun (Evenin'g Kind Kybele) kanssa paikalle joten sekin oli yhteiskuvassa. Näytimme vielä pennuille varista ja lokkia parkkialueella ja kaikki hyvinkin innokkaasti kävivät kiinni. Hieno homma, nyt riistat odottamaan että perusasiat tulevat kuntoon.

Päivän päätteeksi sain vielä pari luokkaan kaverikseni Oskun (B Dark Side) ja Urhon (B Dark Dance). Pojat seisoivat niiiiiin hienosti vierekkäin kanssani kehässä ja juoksivat reippaasti. Voittoa emme vieneet, mutta poikien käytös lämmitti sydäntä. Kiitos omistajat: Kyllikki ja Mia kun olette opettaneet pojille seisomista!

Tämänpäivän kuvat Dark- pentueesta löydät valokuva galleria välilehdeltä: 26.10 Dark -pennut :)

Aamun (Brufinn Merlot) ja Jörön (Lekking After Grumby) pentujen kuvia löydät myös valokuva galleriasta: Brufinn E-pennut alta. Pennut ovat eilen pe täyttäneet 2 viikkoa ja kaikkien silmät ovat nyt auenneet. Kynnet on myös viime viikolla leikattu ensimmäistä kertaa. Pennut painavat nyt kaikki 1kg molemmin puolin. Ne ovat hyvin eläväisiä muksuja. Nyt jo kävelevät kömpelösti pitkin pentulaatikkoa omilla tassuillaan, pari viikkoa ja niitä ei pidättele mikään. Ihanat söpöläiset!

Myran odotan penikoivan keskiviikosta alkaen..joten kiirettä pitää. Mamma ottaa mahansa kanssa rauhakseen ja huokailee jo tukalaa oloaan. Pian olo helpottaa.

27. loka, 2013